Sanitat pública

Denúncia Hospital Sant Camil

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Hola soc Javi, des del mes de febrer tinc còlics renals amb 4 o 5 crisis per setmana, anant a urgències de l'hospital residència Sant Camil.

A primers de maig em visita el cirurgià (uròleg) i em diu que són diverses pedres i que s'han d'operar. Com més aviat millor.

Vaig continuar amb còlics diaris anant a urgències en diverses ocasions, en una d’elles, el 27/05/23 ingrés per forts dolors i litiasi (sang). En no poder operar-me per no tenir quiròfans em diuen de posar un catèter doble i que amb això portaria una vida normal fins al dia de l'operació.

La veritat és fals ja que pateixo de molts dolors i sagnat.

El dia 13 ingrés per a urgències amb l'orina de color negre i dolors fins a les cames i febre en dies anteriors, em passen a UCI i d’allà a planta.

Ahir em van fer fora (donen l'alta).

Per estar controlada la infecció i em diuen que segueixo a la llista d'espera i ja m'avisaran, i que no està permès el trasllat a un altre centre per intervenir-me.

A tot això els recordo que soc autònom, porto de baixa des del febrer i no tinc ingressos.

He posat dues reclamacions al centre. I seguiré estirat a casa fins que els doni per avisar-me, suposo que aquest any.

Exposo el meu cas perquè en un futur passi el mínim possible.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local