Recollida residus

ERC Cunit denuncia la situació de la brossa al municipi i reclama mesures urgents

Brutícia als contenidors de Cunit. ERC Cunit

Brutícia als contenidors de Cunit. ERC Cunit

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana de Cunit han denunciat que la situació de les illes de contenidors és insostenible i que, calen mesures urgents per a evitar que continuïn reproduint-se en el temps.

Durant les èpoques de Nadal, Setmana Santa i l'estiu, la població s'incrementa i, per tant, cal recollir més sovint. A més, des del grup republicà indiquen que al mes de gener es va iniciar un nou contracte de recollida de brossa i que des de l'equip de govern, van "vendre" que hi havia una policia verda que es faria càrrec de vigilar aquestes situacions. No obstant això, no només es continuen reproduint les mateixes situacions sinó que, ni hi ha policia verda, ni contenidors nous i com es pot veure en algunes de les imatges que han captat "molts contenidors estan trencats".

Carme Martínez, portaveu d'ERC Cunit, ha explicat que "són anys vivint la mala gestió de la recollida de la brossa, l'equip de govern ha tingut temps per millorar-ho i ens trobem que en ple mes d'agost amb un increment de la població i amb la calor que fa, la situació en la qual es troben les illes de contenidors són insalubres". A més, ha afegit, "molts es troben davant de parcs infantils i no seria jo, la que portés als meus fills quan l'únic que atrau són mosquits i altres espècies que són nocives per la salut".

Martínez ha indicat que amb el vídeo que han fet i que han penjat a les seves xarxes socials, volen mostrar les vergonyes de l'ajuntament i que, davant les reclamacions veïnals, encara que sigui el mes d'agost, cal treballar perquè la recollida sigui imminent.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local