Electricitat

Prou de cobrar i no donar servei!

Sopar de molts veïns de Trencarroques. Eix

Sopar de molts veïns de Trencarroques. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Imatge on es veu com molts veïns de Trencarroques (Castellet i la Gornal) hem de donar el sopar als nostres fills, sopar fred i sense llum.

Portem anys amb problemes de voltatge pagant més del que ens correspondria, amb electrodomèstics que s’espatllen contínuament, queixant-nos a Endesa que sap perfectament les condicions precàries que estem patint i tot i això continuem pagant tots els mesos les seves factures sense disposar d’un mínim servei que ens permeti fer les coses més bàsiques (cuinar, tenir aigua calenta, il·luminació…).

Considerem que s’estan rient de nosaltres i és per això que des de l’associació de veïns i propietaris de Trencarroques demanem solucions ja donat que la situació és insostenible.

Associació veïns i propietaris de Trencarroques

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local