Protesta

Reivindicativa diada del 12 aniversari dels Castellers de les Roquetes

Reivindicativa diada del 12 aniversari dels Castellers de les Roquetes. Castellers de les Roquete

Reivindicativa diada del 12 aniversari dels Castellers de les Roquetes. Castellers de les Roquete

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els castells són molt més que simples torres humanes. Són una expressió de la força col·lectiva, la confiança mútua i la solidaritat que defineixen la nostra comunitat. Cada castell construït és una obra maestra de coordinació, destresa i coratge, i representa la nostra identitat i orgull com a poble.

No obstant això, per mantenir aquesta tradició viva i assegurar un futur robust per als castells, és imprescindible que l'ajuntament faci una inversió adequada en la cultura castellera. Aquesta inversió pot prendre moltes formes, com ara la subvenció a les colles castelleres per als seus desplaçaments, la promoció de la cultura castellera a les escoles i centres culturals o la creació de nous espais per a assajos i actuacions.

A més, no hem d'oblidar la importància de la preservació i la recerca de les arrels històriques de la cultura castellera. Els estudis i les iniciatives per documentar i conservar aquest patrimoni són crucials per a la seva continuïtat i per a la comprensió de la seva evolució al llarg del temps.

Invertir en la cultura castellera no només enfortirà la nostra identitat com a comunitat, sinó que també tindrà un impacte positiu en l'activitat turística i en la projecció de la nostra ciutat a nivell nacional i internacional. Els castells són un espectacle únic i emocionant que pot captivar i inspirar a persones de tots els orígens i edats.

En resum, la cultura castellera és un tresor que hem de protegir i fomentar. Demanem al nostre ajuntament que reconegui la importància d'aquest patrimoni immaterial de la humanitat i que faci una inversió seriosa i compromesa per assegurar el seu futur. Només amb aquest suport podrem continuar construint castells que ens unifiquin com a comunitat i ens facin sentir-nos orgullosos de la nostra cultura i tradicions.

És per tot això que el 16 de setembre del 2023 la nostre colla va deixar patent al nostre poble que reivindicarem tantes vegades com faci falta.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local