Multes

Darrera cada multa hi ha un afany recaptatori?

Targeta de Minusvàlid. Eix

Targeta de Minusvàlid. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A Vilanova hi hem passat estones molt bones i hi vam aprendre a “ser padrins” dels nets, ja que a l’estar lluny dels seus pares els podíem ”malcriar”  i anar a la Platja del Far, on ens hi quedàvem mirant el cel, acompanyats de pescadors.

Fa 3 anys vaig patir un ictus que m’ha deixat sense podem caminar, però si anar amb cadira de rodes. Ahir dia 5 de desembre vaig acompanyar el fill a fer unes gestions a Vilanova i va deixar el cotxe a l’aparcament de l’estació, costat mar. Vam anar a visitar uns amics, al Patufet, que estava tancat, i no els vam poder saludar, vam anar a la Plaça de la Vila, amb el seu Tió, cap a la Rambla, i tornada a l’aparcament. Però el cotxe no hi era ja que se l’havia endut la grua, ja que la Targeta de Minusvàlid estava caducada. Peregrinació al dipòsit i comença el despropòsit.

Un parell d’uniformats, que malgrat em vaig presentar com ensenyava a fer-ho als alumnes de primària quan era mestre, no em van dir qui eren ells. I a pagar com mana la llei, tot i que els propietaris dels vehicles estacionats al costat del nostre cotxe van dir-los als conductors de la grua que m’havien vist anant amb cadira de rodes.

A l’arribar a Artesa de Lleida per TV3: “Catalunya supera a Ceuta i Andalusia a l’Informe Pisa”, però suspèn en totes les matèries. Haurien aprovat els Municipals que ens “van atendre”? Tant pobra és l’administració que no es poden connectar els diferents departaments per comprovar si una targeta ha estat renovada i quan? O potser darrera cada multa hi ha un afany recaptatori? I més ara que arriba Nadal.

Atentament li diré el mateix que li vaig dir a la persona de l’Oficina Municipal: si aquesta és la Catalunya que es vol construir; m’empadrono a Múrcia.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local