Senyalització viària

Demanem a la Diputació millores a la senyalització de la carretera que uneix Vendrell amb el Fondo del Mata

Inici de la carretera. Eix

Inici de la carretera. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La federació Xarxa Vendrellenca amb el recolzament de les urbanitzacions de Mas Borràs i Mas Astor ha demanat millores a la senyalització de les carreteres TP2044 i TV2048 que uneixen Vendrell amb l’espai d’esbarjo Fondo del Mata, perquè s’afegeixi les urbanitzacions de Torreblanca, Mas  Borràs i Mas Astor que ara per ara no figuren als panells. 

La construcció de la nova rotonda a la sortida de Sant Vicenç de Calders va alertar als membres de la Federació d’entitats de les mancances en matèria de  senyalització en aquesta carretera, i després de fer una revisió de tot el traçat  des de Vendrell fins a la nova rotonda van detectar mancances en la  senyalització donat que en cap dels panells es posava que per aquesta  carretera es podia arribar fins a les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i  Mas Astor, també van detectar que la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo  del Mata era deficient. Des de l’entitat han dirigit un expedient a l’àrea de  Carreteres de la Diputació perquè es facin canvis a la senyalització necessaris  que incloguin les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor i que  millorin la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo del Mata.

Les entitats veïnals esperem una resposta positiva a aquesta demanda de  millora per part de la Diputació de Tarragona i confia que és facin es canvis que  demana.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local