VNG

Eixos bàsics per a formar el proper govern municipal

És per aquest motiu que ens creiem en el deure i l’obligació d’explicar, de manera oberta i transparent, quina és la voluntat de la candidata Neus Lloveras i tot el seu equip a l’hora de gestionar els vots obtinguts per a formar el proper govern municipal.Convergència i Unió de Vilanova i la Geltrú manifesta que:

-CiU té com a principi bàsic posar, en tot moment, l’interès general de Vilanova i la Geltrú per davant dels interessos partidistes.


-Com a força més votada en els comicis municipals, entenem que CiU ha de tenir la iniciativa i la responsabilitat de formar el nou govern municipal.


-La voluntat de l’alcaldable Neus Lloveras és que CiU lideri el govern municipal, amb la mà estesa a totes les altres forces polítiques per arribar al màxim d’acords que facin possible una legislatura estable i constructiva en favor del benestar i la prosperitat de tots els vilanovins i vilanovines.


-L’alcaldable Neus Lloveras s’ha posat en contacte amb tots els caps de llista dels partits que han tret representació en les eleccions del passat diumenge, per entrevistar-se i parlar de la governabilitat de la ciutat.-Pel que fa a grans eixos polítics, les prioritats de CiU per a Vilanova i la Geltrú passen per dinamitzar l’economia local, millorar la gestió municipal i potenciar la identitat i capitalitat de la ciutat.


-Per a fer realitat aquests eixos programàtics, és imprescindible una gestió municipal basada en la transparència i la participació.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!