OPINIÓ

La CUP anima a participar a la seva Assemblea Popular

CUP Vilanova i la Geltrú 09-11-2011 12:54 Lectures 802

Arxivat a:

VD. Assemblea Popular de la CUP

VD. Assemblea Popular de la CUP

L’Assemblea Popular és un dels mecanismes que utilitza la CUP per donar el poder a la població vilanovina, per fer-la protagonista de la política municipal i de la presa de decisions públiques. En aquesta Assemblea, la CUP vol debatre i aprovar diversos documents, que seran el seu full de ruta en els propers mesos.

La documentació que es deriva de l’ordre del dia és pública i es pot consultar a la nostra pàgina web (www.vilanova.cup.cat), així com també es poden afegir punts a l’ordre del dia mitjançant un correu electrònic a vilanova@cup.cat:

· Informe de gestió: què ha fet la CUP des de la passada Assemblea Popular de juny.
· Situació econòmica: quins són els nous comptes de la CUP, d’on ingressem i en què ens gastem els recursos.
· Compromís ètic de la CUP: aprovació d’un seguit de mesures i criteris que la CUP es compromet a respectar a favor de la transparència, la no professionalització política, etc.
· Model organitzatiu: debatrem quina és la millor manera d’organitzar-nos per a fer front a un Ajuntament en minoria i un augment de la tensió social al carrer, tot garantint el caràcter assembleari i participatiu de la candidatura.
· Full de ruta de la CUP al carrer: quines estratègies seguirà i quins suports prioritzarà la CUP en les lluites populars i els moviments socials vilanovins.
· Proposta política per una Vilanova en crisi: debat i aprovació d’un seguit de mesures econòmiques que la CUP traslladarà en el temps i forma adequats a l’Ajuntament per avançar en la superació de la crisi des d’una òptica d’esquerres i transformadora.

Des de la CUP creiem que el camí de la transparència, la claredat, la participació activa de la ciutadania i la presa de decisions col·lectives és l'únic que ens enforteix com a moviment i ens fa avançar cap al canvi polític i social.

Comptem amb tu, VINE I PARTICIPA!


Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres