OPINIÓ

La CUP anima a participar a la seva Assemblea Popular

CUP Vilanova i la Geltrú 09-11-2011 12:54 Lectures 834

Arxivat a:

VD. Assemblea Popular de la CUP

VD. Assemblea Popular de la CUP

L’Assemblea Popular és un dels mecanismes que utilitza la CUP per donar el poder a la població vilanovina, per fer-la protagonista de la política municipal i de la presa de decisions públiques. En aquesta Assemblea, la CUP vol debatre i aprovar diversos documents, que seran el seu full de ruta en els propers mesos.

La documentació que es deriva de l’ordre del dia és pública i es pot consultar a la nostra pàgina web (www.vilanova.cup.cat), així com també es poden afegir punts a l’ordre del dia mitjançant un correu electrònic a vilanova@cup.cat:

· Informe de gestió: què ha fet la CUP des de la passada Assemblea Popular de juny.
· Situació econòmica: quins són els nous comptes de la CUP, d’on ingressem i en què ens gastem els recursos.
· Compromís ètic de la CUP: aprovació d’un seguit de mesures i criteris que la CUP es compromet a respectar a favor de la transparència, la no professionalització política, etc.
· Model organitzatiu: debatrem quina és la millor manera d’organitzar-nos per a fer front a un Ajuntament en minoria i un augment de la tensió social al carrer, tot garantint el caràcter assembleari i participatiu de la candidatura.
· Full de ruta de la CUP al carrer: quines estratègies seguirà i quins suports prioritzarà la CUP en les lluites populars i els moviments socials vilanovins.
· Proposta política per una Vilanova en crisi: debat i aprovació d’un seguit de mesures econòmiques que la CUP traslladarà en el temps i forma adequats a l’Ajuntament per avançar en la superació de la crisi des d’una òptica d’esquerres i transformadora.

Des de la CUP creiem que el camí de la transparència, la claredat, la participació activa de la ciutadania i la presa de decisions col·lectives és l'únic que ens enforteix com a moviment i ens fa avançar cap al canvi polític i social.

Comptem amb tu, VINE I PARTICIPA!


Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No