OPINIÓ

Ara no toca

VD. Santi Rodríguez

VD. Santi Rodríguez

Els arguments són econòmics i polítics, i tot i que compartim algun argument urbanístic, considerem que encetar ara aquest debat no serà positiu per la ciutat, ni pels ciutadans.

Obrir ara aquest procés, implica obrir incerteses sobre les possibilitats d’inversions a la nostra ciutat, i ja hi ha prou incerteses ens els mercats, fruit de la delicada situació econòmica i financera que patim, com per què a sobre n’hi afegim noves.

Políticament, la més important norma urbanística requereix d’amplis consens per garantir-ne una estabilitat en el temps. Les normes sorgides de conjuntures polítiques, com l’actual a la nostra ciutat, no garanteix l’estabilitat requerida i a més genera noves incerteses.

Finalment al marge dels possibles arguments urbanístics, la proposta de PSC i ICV no és innòcua, al contrari, més que connotacions urbanístiques, el que cerca és visualitzar la minoria en que CiU es troba al Consistori. Aquesta pot ser una bona estratègia política, però segur que és una mala estratègia de ciutat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!