Gestingral

Primera assessoria que permet pagar els impostos a l'Agència Tributària Catalana

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Una assessoria de Vilanova, Gestingral, és la primera del Garraf i l’Alt Penedès que s’ha posat en contacte amb la Plataforma Catalunya Diu Prou per donar l’opció als ciutadans de pagar els seus impostos a través de l’Agència Tributària Catalana en lloc de l’espanyola.

El servei ja està disponible per aquesta campanya de la Renda, que finalitza a finals d’aquest mes de juny. D’aquesta manera, qualsevol contribuent de les dues comarques que vulgui tramitar la seva declaració (IRPF) a través de la Hisenda Catalana pot acostar-se encara durant aquestes dues setmanes fins a la gestoria, des d’on se li realitzaran tots els canvis.

A banda de la Renda, Gestingral també ha habilitat un servei perquè tots els interessats puguin fer el pagament de qualsevol altre impost -com l’IVA- a l’Agència Tributària Catalana durant tot l’any. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local