Gestingral

Primera assessoria que permet pagar els impostos a l'Agència Tributària Catalana

Tothom qui ho vulgui encara pot pagar l’IRPF de la Renda a la Hisenda Catalana en lloc de l’espanyola

Altres impostos, com l’IVA, també es poden pagar a l’Agència catalana

Redacció 20-06-2013 14:37 Lectures 4411

Arxivat a:

Una assessoria de Vilanova, Gestingral, és la primera del Garraf i l’Alt Penedès que s’ha posat en contacte amb la Plataforma Catalunya Diu Prou per donar l’opció als ciutadans de pagar els seus impostos a través de l’Agència Tributària Catalana en lloc de l’espanyola.

El servei ja està disponible per aquesta campanya de la Renda, que finalitza a finals d’aquest mes de juny. D’aquesta manera, qualsevol contribuent de les dues comarques que vulgui tramitar la seva declaració (IRPF) a través de la Hisenda Catalana pot acostar-se encara durant aquestes dues setmanes fins a la gestoria, des d’on se li realitzaran tots els canvis.

A banda de la Renda, Gestingral també ha habilitat un servei perquè tots els interessats puguin fer el pagament de qualsevol altre impost -com l’IVA- a l’Agència Tributària Catalana durant tot l’any. 


Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No