Compra al Penedès

H Essers aposta per Catalunya per a la seva expansió a Espanya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

H.Essers aposta per Catalunya per a la seva expansió a Espanya. En l’acte de presentació, que va tenir lloc a principis del mes de juliol a les instal·lacions de la companyia a Sant Cugat Sesgarrigues, es va formalitzar la implantació d’H.Essers a l’estat espanyol amb l’adquisició de Coral Transports & Stocks.

Joan Comas, president de Coral Transports & Stocks, va obrir l’acte recordant els inicis de la companyia al Carrer París, a Barcelona, l’any 1995. L’empresa familiar que avui en dia ocupa més d’un centenar de treballadors i compta amb 55.0000 m2 d’emmagatzematge conclou una etapa que, com va comentar el Sr. Comas, no hauria pogut assolir-se sense la complicitat i el compromís dels treballadors. Comas va voler agrair al seu equip els 27 anys que han compartit junts treballant per una logística integral i humana, que destacava que han estat sempre eixos estratègics de la companyia.

L’inici de la nova era, H.Essers Spain, es va escenificar amb el tall de la cinta inaugural per part de la família Comas i la família Essers.

Hilde Essers, presidenta d’H.Essers, va destacar l’essència que ha unit les dues empreses, el seu origen familiar i els seus valors compartits. Tot i comptar amb 1.350.000 m² de superfície d’emmagatzematge i més de 7.250 treballadors a 19 països, H.Essers continua sent una empresa familiar.

Hilde Essers remarcava que l’adquisició de Coral Transports i Stocks és una decisió estratègica per expandir la presència d’H.Essers a l’estat espanyol en el sector de la logística especialitzada en productes químics i farmacèutics. Però a més, que pren el relleu i acull als treballadors de la família Coral en el sí de la família Essers amb aquest estret vincle.

Com a representant de la Generalitat de Catalunya al Penedès, David Alquézar, va voler donar la benvinguda a H.Essers Spain destacant la seva aposta per Catalunya i posant en valor el seu enclavament estratègic tant atractiu per empreses i inversors estrangers. Va continuar remarcant que Catalunya compta amb dos ports estratègics que mouen anualment més de 45 milions de tones de mercaderies i amb el hub logístic del port-aeroport.

Va tancar el torn de parlaments l’alcalde amfitrió, Jordi Ferrer, de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, qui va agrair a la família Comas haver posat el municipi al mapa amb la seva aposta pel territori i va posar el consistori a la disposició de la nova companyia per a qualsevol necessitat.

Entre pràcticament un centenar d’assistents, clients, proveïdors, treballadors i amics presents a l’acte, també van ser-hi presents altres representants de les administracions, institucions i agents comarcals.

El moment final va ser protagonitzat per l’evidencia de dos dels valors essencials que també han unit les dues companyies, la capacitat d’esforç i el treball en equip amb una actuació dels castellers de Vilanova i la Geltrú, els Bordegassos, que enguany celebren el seu mig segle i acaben de rebre per part de la Generalitat de Catalunya la creu de Sant Jordi.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local