Sexualitat

Joguines eròtiques: una font de plaer

Eix. Joguina eròtica

Eix. Joguina eròtica

Això és el que apunta la cadena de botigues Sex Place, que  ha realitzat una enquesta entre 1200 participants i que ha revelat la importància que atorguen les parelles als productes eròtics. Segons els seus resultats, un 65% dels enquestats fan servir aquests articles, el que suposa un increment en les vendes d’un 45% al llarg del 2013.

És evident que aquesta xifra marca una tendència que indica que els consumidors cerquen cada cop més qualitat i satisfacció sexual. Aquests tipus de productes s’està fent un lloc als nostres dormitoris i el seu ús està cada cop més normalitzat.

Amb la proliferació de les reunions tupper-sex i l’augment de les compres online, s’ha facilitat l’accés a aquestes joguines eròtiques conservant una certa privacitat. De fet, els sexòlegs recomanem de tant en tant incorporar algun complement d’aquest estil perquè poden millorar la resposta sexual: desperten el desig, augmenten l’excitació i faciliten l’aparició de l’orgasme (no cal dir que, si hi ha alguna disfunció o problema de parella, són una ajuda, però no la solució definitiva). A més, fomenten la imaginació i la creativitat, ens fan sortir de la rutina i permeten que la nostra relació sexual sigui més divertida, aspectes tots ells primordials quan la relació conjugal ha deixat enrere l’etapa inicial d’enamorament i passió desenfrenada.

Per introduir-nos en aquest món, és aconsellable rebre assessorament, atès que no tots els productes són adients per a tothom. Heu de tenir en compte els vostres gustos com a parella i el que us atreviríeu a provar, ja que el ventall de possibilitats és enorme. Busqueu informació per Internet en pàgines especialitzades (per exemple, www.sexplace.es o www.lamaletaroja.com) o demaneu el consell d’algun expert que us orienti. Habitualment, el personal que treballa en aquestes botigues us podrà donar les explicacions que necessiteu i, malgrat que us faci una mica de vergonya entrar per primera vegada, preneu-vos el vostre temps per mirar i decidir, no compreu qualsevol cosa. De fet, una incursió en aquests establiments ja pot resultar excitant per l’estímul psicològic que suposa i per fer alguna cosa diferent amb la parella.


Rocío Rico  (rocio@consultapsicologa.com)
Psicòloga especialista en sexologia i teràpia de parella. (Col.: 12135)
Cita prèvia al tel. 627.880.838
Twiter: @Psicologa_RRico

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!