FORA DE LA XARXA BÀSICA

Comunicat de la plataforma No vull pagar C-32 sobre la descatalogació de la C-31

Aquesta setmana el PSC va presentar una PR a la Comissió de Territori i Sostenibilitat en el Parlament de Catalunya en la que es demanava la descatalogació de la C31 en el seu tram pel Baix Penedès i Garraf i l’establiment d’un peatge adient als peatges de la C32 al territori.

Aquesta PR va ser aprovada pel que fa a la proposta de descatalogació de la C31, amb els vots favorables de tots els grups EXCEPTE CIU. Desestimant-se el punt referent al “peatge adient” amb els vots en contra de CIU i ERC i l’abstenció d’ICV.

Aquesta PR neix a CUNIT on va ser aprovada amb el condicionant que es demanava la GRATUITAT o CANVI DE SISTEMA vinculat a l’EUROVINYETA estil suïs el passat 28 de novembre de 2013, i posteriorment s’aprovà en altres municipis i al Consell Comarcal del Baix Penedès, però demanant un “peatge adient”.

En aquest sentit valorem:

1.- Estem a favor de la descatalogació de la C31

2.- En el punt de la política tarifària només ens sentim representats pel vot emès per la Diputada del Baix Penedès Teresa Vallverdú d’ERC, que en el seu dia ja va signar demanant la gratuïtat del tram Sitges-El Vendrell de la C32, doncs el seu vot negatiu ve donat per coherència i en defensa de la feina feta fins ara.

3.- Lamentem profundament que els mateixos que en el seu dia van celebrar com un gran triomf la constitució d’un Grup de Peatges ara no utilitzin aquest com a eina de discussió i treball.

4.- Denunciem la incoherència i l’engany del President Comarcal del Baix Penedès Sr. Olivella, al parlar de liderar la descatalogació de la C31 en el territori quan no ha aconseguit que ni el seu propi partit estigui d’acord, la seva inoperància en aquest problema és manifesta.

5.- És evident que hi ha partits polítics que han utilitzat altres plataformes per intentar deslegitimitzar-nos, el temps dóna i treu raons, sempre hem defensat la gratuïtat del tram sud de la C32, i hem demanat al Parlament allò que els ciutadans ens han recolzat amb les seves signatures, no com han fet altres.

6.- Continuant sempre en la nostra línea de coherència no entenem la postura del PSC a nivell Comarcal, doncs demana la gratuïtat en algunes ocasions, s’absté en el tema en d’altres i vol continuar pagant un peatge quan presenta la Proposta de Resolució al Parlament amb el seu “peatge adient”. Tanmateix passa el mateix quan no diu clarament si les possibles rebaixes són per residents o universals.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!