Eixample Nord

La CUP fa públic un vídeo explicatiu sobre l´Eixample Nord

CUP Vilanova 25-05-2014 19:12 Lectures 947

Arxivat a:

Es tracta d'un repàs als diversos arguments que ens han portat a aturar el macroprojecte, així com aquelles alternatives que proposem.

El vídeo publicat és un nou pas en la campanya divulgativa "No perdem el Nord!" que la CUP ha engegat per donar a conèixer tots els detalls relacionats amb l'Eixample Nord. Cal recordar que en la darrera reunió del Consorci de l'Eixample Nord la CUP, amb el seu vot en contra, va aturar la posada en marxa del macroprojecte que afectaria l'equivalent a un terç de l'actual Vilanova.

Per segur traçant les línies a seguir en la campanya per aturar aquest projecte, la CUP ha convocat una reunió sobre l'Eixample Nord el proper dimecres 28 de maig a les 19:30h a l'Ateneu Vilanoví.


Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament