Gravacions

Comunicat sobre els comentaris de Joaquim Macià

Guanyem Cubelles 06-07-2016 14:40 Lectures 1185
Joaquim Macià. Eix

Joaquim Macià. Eix

L'assemblea de Guanyem Cubelles reunida el dilluns dia 4 de Juliol acorda les següents consideracions respecte als comentaris protagonitzats pel regidor Joaquim Macià fora de micro en la roda premsa feta pel govern municipal el passat 29 de Juny:

- Guanyem Cubelles considera que els comentaris que fa aquest regidor són vergonyosos, despectius i fora de lloc.

- Com a representant públic escollit per la ciutadania i alhora representant d'una formació política, un regidor o regidora ha d'estar a l'alçada de les circumstàncies en tot moment. Un regidor o regidora no pot dir el primer que li passa pèl cap, menys encara en un acte públic.

- Guanyem Cubelles no aprova aquest tipus d'actituds, ni les excusarà, és més, un representant públic ha de tractar amb respecte i educació a tothom. D'aquesta forma, els arguments que fa valer el govern municipal de la nostra vila parlant de consens, de diàleg i respecte amb els partits de l¡oposició, queden dilapidats amb aquest tipus de comentaris.

- Per últim, tot i que el regidor en qüestió ha demanat disculpes en un mitjà de comunicació local, considerem que l'Alcaldia com a màxim òrgan del consistori, ha d'obrar amb responsabilitat i fermesa, i en conseqüència ha de prendre mesures al respecte per a que això no es torni a repetir.


Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No