Millores barris

Volem solucions per al soroll a l’urbanització Torreblanca

Urbanització Torreblanca. Eix

Urbanització Torreblanca. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Dintre del mapa de problemàtiques que el passat 18 de Juliol va rebre a la reunió extraordinària de les associacions veïnals que composen la Xarxa Vendrellenca, esta la problemàtica del soroll que provoquen els vehicles al seu pas per davant del carrer Alps i Pardal de l’urbanització Torreblanca donat que aquesta urbanització llinda amb la rotonda de la N340 que te la sortida i la entrada de vehicles cap a la C32 i la AP7; sent aquest punt, un punt gran volum de transit rodat de forma continua.

En els últims dies hem estat treballant a traves de reunions bilaterals amb la seva junta directiva, per tal de fer un calendari de presentació de propostes de les problemàtiques de Torreblanca i hem acordat, com a primera mesura, presentar als grups municipals de CIU, PSC, ERC, Si es Pot, Som Poble, Partit Popular, Ciutadans una proposta per al Ple de Setembre, per tal que s’arribi als següents acords sobre aquesta problemàtica.

1. Que el departament d’urbanisme insti al Ministeri de Foment per ficar tanques contra el soroll en l’accés a la AP7 que discorre paral·lel al carrer Alps i al voral del la N340 davant del carrer Pardal.

2. Que s’ens informi per escrit de la resposta del Ministeri de Foment a la Regidoria d’Urbanisme.

Les raons per les quals la presentem al Ple municipal la nostra proposta, es per trobar el quòrum dels grups en aquesta problemàtica, i tenir la aprovació del Ple i l’acta com ha garant de que el Govern local prendrà les mesures esmenades per nosaltres. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local