c32

Comunicat públic de Cubellencs-FIC, en relació a la C-32

El passat Ple de novembre Cubellencs-FIC, va presentar una moció treballada juntament, amb la Plataforma No Vull Pagar C-32, per adherir-nos al manifest signat del Consell Comarcal i per ells sindicats CCOO i UGT, per tal de reclamar l'execució immediata per part del Govern de la Generalitat de la proposta de Resolució aprovada per unanimitat en la Comissió de Territori i Sostenibilitat en data 18 de juny del 2014, relativa a l'estudi de la gratuïtat de la C-32 pel seu tram entre Sitges i El Vendrell per tal que aquesta via esdevingui ronda interurbana gratuïta del Penedès Marítim.

Tanmateix, es reclama l'execució immediata per part del Govern de la Generalitat la proposta de Resolució aprovada també per unanimitat dintre de la mateixa comissió de Territori i Sostenibilitat, relativa a la C-31 en el seu tram de les costes del Garraf, per tal de millorar la seguretat dels vehicles que hi transiten, juntament amb els protocols a seguir en cas d'accident i les obertures del peatge quan se celebrin activitats programades ja siguin lúdiques, esportives, etc.

Considerem arran dels fets constats d'accidentalitat que es produeixen, que aquest tram de costes posa en perill diàriament als seus usuaris tot i comptar amb una bona climatologia, i que aquesta situació de risc s'agreuja amb greus efectes tan sols en quant cauen quatre gotes i ja no diguem quan es produeixen episodis de forta pluja, donada la mancança d'un sol ferm en condicions per a circular amb seguretat i també per la manca de Canals evacuadors de l'aigua acumulada amb la consegüent caiguda de la façana natural del lateral, que dóna lloc a formació de grava lliscant.

Per tal de fer un seguiment i de dur a terme les actuacions que es considerin oportunes, des de Cubellencs-FIC,  reclamem de forma urgent la taula de treball acordada, amb els integrants de tots els representants dels partits polítics del Consistori de Cubelles, juntament amb la plataforma No Vull Pagar C-32,  així com d'altres que vulguin adherir-se.

Dur a terme la reunió acordada i formada per tots els integrants de la mesa de treball, davant del Conseller de Territori i Sostenibilitat per tal de conèixer en quin estat es troben les qüestions aprovades i que en aquest comunicat us hem detallat.

Cubellencs-FIC, volem agrair als partits polítics que es van adherir a la nostra moció, i fer extensiu el nostre agraïment a la plataforma No Vull Pagar C-32, per la seva total col·laboració en la moció, així com per la seva llarga trajectòria de treball seriós i de reclamació incansable sense defallir,  malgrat les dificultats, en benefici del territori.

Ùnicament si anem tots junts amb treball conjunt, i sumant esforços, és com s’aconsegueixen les fites importants de territori.

Des de Cubellencs-FIC seguirem sumant i seguirem lluitant, per reclamar el que ens pertoca!!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!