Tanatori

Celebrem que s'estudiï la viabilitat de la creació d’una empresa pública de serveis funeraris per la comarca

CUP Alt Penedès 12-06-2017 16:01 Lectures 609
Ple del Consell Comarcal . Eix

Ple del Consell Comarcal . Eix

La situació actual dels serveis funeraris existents a la comarca és preocupant i un tema que afecta tard o d’hora a tothom. Per aquest motiu les diferents CUP de la comarca de l’Alt Penedès han presentat a diversos ajuntaments una moció per la creació d’una empresa pública de serveis funeraris.

La moció s’ha presentat aquests darrers mesos als ajuntaments de Sant Martí Sarroca, Subirats, el Pla del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní i Vilafranca, un total de 7 municipis on la CUP té representació, i on ha estat aprovada. Aquesta campanya ha culminat amb la presentació de la mateixa moció al ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on també s’ha aprovat per unanimitat.

Per responsabilitat política calen mesures contundents i efectives, i la CUP pensa que des del CCAP s’han de començar a fer tots els passos necessaris perquè la comarca disposi d’una empresa pública que gestioni, des de la perspectiva de la lògica social, uns serveis funeraris públics.

El ple del Consell Comarcal aprovava el passat 8 de juny la moció en què es comprometen a iniciar un informe que estudiï la viabilitat de crear una empresa pública de serveis funeraris a la comarca. Des de les CUP de l’Alt Penedès celebren l’aprovació de la seva proposta i apunten que faran tot el que estigui al seu abast perquè això sigui possible.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No