Tanatori

Celebrem que s'estudiï la viabilitat de la creació d’una empresa pública de serveis funeraris per la comarca

CUP Alt Penedès 12-06-2017 16:01 Lectures 972
Ple del Consell Comarcal . Eix

Ple del Consell Comarcal . Eix

La situació actual dels serveis funeraris existents a la comarca és preocupant i un tema que afecta tard o d’hora a tothom. Per aquest motiu les diferents CUP de la comarca de l’Alt Penedès han presentat a diversos ajuntaments una moció per la creació d’una empresa pública de serveis funeraris.

La moció s’ha presentat aquests darrers mesos als ajuntaments de Sant Martí Sarroca, Subirats, el Pla del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní i Vilafranca, un total de 7 municipis on la CUP té representació, i on ha estat aprovada. Aquesta campanya ha culminat amb la presentació de la mateixa moció al ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on també s’ha aprovat per unanimitat.

Per responsabilitat política calen mesures contundents i efectives, i la CUP pensa que des del CCAP s’han de començar a fer tots els passos necessaris perquè la comarca disposi d’una empresa pública que gestioni, des de la perspectiva de la lògica social, uns serveis funeraris públics.

El ple del Consell Comarcal aprovava el passat 8 de juny la moció en què es comprometen a iniciar un informe que estudiï la viabilitat de crear una empresa pública de serveis funeraris a la comarca. Des de les CUP de l’Alt Penedès celebren l’aprovació de la seva proposta i apunten que faran tot el que estigui al seu abast perquè això sigui possible.

Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent