Serveis sociosanitaris

Ciutadans de l’Alt Penedès. Ciutadans de segona???

A diferencia del Garraf, que aporta a la fusió dos centres sociosanitaris, Vilafranca només aporta l’Hospital d’Aguts i s’oblida del sociosanitari

Comitè d'empresa del CSSV 08-08-2017 20:08 Lectures 5895

Tal com s’ha anat informant, s’està duent a terme una fusió per unificar l’activitat sanitària de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf. Aquesta fusió afectarà a l’Hospital de Vilafranca i el Consorci Sanitari del Garraf. Però a Vilafranca hi ha un centre, el Consorci Sociosanitari de Vilafranca. Ricard Fortuny que també fa activitat sanitària que no està inclòs en aquesta fusió.

Actualment al Ricard Fortuny es fan tots els processos de convalescència dels pacients de la comarca de l’Alt Penedès, pacients que necessiten rehabilitació desprès d’una fractura i que no es poden cuidar a domicili, estabilització de pacients crònics, tractament de nafres cròniques, unitat de cures pal·liatives, etc.

A diferencia del Garraf, que aporta a la fusió dos centres sociosanitaris, Sant Antoni Abat i el que està situat dintre del recinte de Camils, Vilafranca només aporta l’Hospital d’Aguts i s’oblida del sociosanitari.

Els ciutadans de la comarca de l’Alt Penedès no tenen dret a tenir un sociosanitari públic?
Els penedesencs que necessitin fer una convalescència, rehabilitació, etc.. s’hauran de desplaçar a Vilanova o Sant Pere de Ribes?
Quin es el futur del Consorci Sociosanitari de l’Alt Penedès?

El Ricard Fortuny és un centre públic, d’àmbit local, participat per l’ajuntament de Vilafranca i el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No