Seguretat a les platges

Demanem mesures de seguretat a la platja del Francas

Xarxa Vendrellenca 10-08-2017 20:24 Lectures 2012
Platja del Francas . Eix

Platja del Francas . Eix

Des de la Xarxa Vendrellenca demanem mesures de seguretat a la zona de la platja del Francas situada davant de la torre de vigilància de ponent al costat del passeig Masia Blanca.

La nostra organització s’ha personat a aquesta zona de la platja, per avaluar la situació, donat que la platja ha desaparegut per complet i el que queda a la platja son pedres, d’altra banda els fonaments de la torre de vigilància estan a la vista degut a que el temporal s’ha emportat la sorra que havia damunt deixant-la completament exposada als temporals del mar.

Nosaltres creiem que en aquest situació el més prudent, és fer un tancament d’aquesta zona de la platja amb un abalisament de l’espai per tal de que no passi la gent amb cartells que informin de prohibit el pas, també hem proposat que hi hagi un socorrista de forma permanent per prohibir el pas. Pel que fa al pas no queda tallat, donat que a traves del Cami de Ronda es pot passar.

La nostra organització ha enviat un correu a la regidoria de Platges i a l’Alcaldia el dia 8 d’agost, per tal de que tinguin coneixement de la nostra proposta, donat que creiem que és urgent fer alguna cossa de forma immediata, per garantir la seguretat dels usuaris de la platja. 

Platja del Francas Platja del Francas

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No