Plataforma Gent del barri

900 signatures pel Centre Cívic de l'Espirall

La gent que hem defensat un Centre Cívic continuem pensant que necessitem espais comuns per facilitar l’intercanvi cultural, donar suport als infants que per falta de recursos no disposen de noves tecnologies a casa seva

Redacció 09-10-2017 11:02 Lectures 816
900 signatures pel Centre Cívic de l'Espirall. Gent del Barri de l'Espir

900 signatures pel Centre Cívic de l'Espirall. Gent del Barri de l'Espir

Aquestes signatures van ser entregades el passat 4 de juliol  a l’Ajuntament de Vilafranca juntament amb una petició de reunió per parlar del compliment del Projecte de la Llei de Barris a l’Espirall. Finalment la passada setmana ens vam reunir amb l’Alcalde i dos regidors per parlar-ne.

Començades recentment les obres per remodelar els espais de la plça Dr. Bonet, que no la construcció d’un Centre Cívic, es va parlar de com els veïns i veïnes podríem partipar en lús que és vol fer d’aquests espais municipals, petició que va ser acceptada sense concretar el com. Ens van dir, en parlarem més endavant.

Un altre tema que vam plantejar va ser la necessitat de que un professional  fes de dinamitzador social dels espais del barri. Aquest compromís també va quedar sobre la taula.

La gent que hem defensat un Centre Cívic continuem pensant que necessitem espais comuns per facilitar l’intercanvi cultural, donar suport als infants que per falta de recursos no disposen de noves tecnologies a casa seva ni per participar en activitats de lleure a fora de l’horari escolar, espai de lectura pel barri, infants, dones o gent gran, així com trobar un nou espai pel Casal d’àvis que reuneixi unes millors condicions. Millorar els espais de joc a les places i obrir la pista de l’escola Pau Boada que es va fer com a part del Projecte de la Llei de Barris i els patis de les escoles.

L’alcalde sr. Pere Regull ens reitera la necessitat d’un Centre Cívic a l’Espirall, i s’obre a la possibilitat que quan la Generalitat faci efectiu els diners que ha de pagar corresponents a la Llei de Barris, aquest projecte es vagi ampliant.

Per altra banda continua eurs la demanda que vam interposar a la Sindicatura de Greugues de Catalunya.

900 signatures pel Centre Cívic de l'Espirall

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent