Seguretat vial

Recollida de signatures perquè els infants puguis entrar i sortir amb seguretat de l'escola Charlie Rivel

Pares i mares d’alumnes de l’escola Charlie Rivel 09-10-2017 11:19 Lectures 4310
Escola Charlie Rivel. Eix

Escola Charlie Rivel. Eix

A  dues setmanes de començar el nou curs a l’escola Charlie Rivel, l’Ajuntament de Cubelles va treure els policies locals que tallaven el trànsit del passeig Vilanova quan els nostres fills i filles entraven i sortien de classe.

Ara ens han instal·lat una barana per evitar que els infants i les persones que els hi acompanyen creuem per qualsevol lloc el carrer.

En teoria la idea és bona, però insuficient. La realitat és que en una vorera de dos metres d’amplada davant la porta de l’escola, no hi caven els centenars d’infants que entren i surten més les persones que els hi acompanyem, i si això hi sumem la barana que han instal·lat, ridícula i fràgil, que amb la pressió de la gent recolzada en ella, pot caure i provocar un greu accident, tenim més un problema que una solució.

És un perill tota aquesta aglomeració de gent encaixonada davant la porta de l’escola, ja que  les baranes que ha instal·lat l’Ajuntament ens limiten l’espai, i concentra moltíssima gent en un lloc molt reduït; alhora que no evita que els infants i acompanyants creuin el carrer per qualsevol lloc.

Per aquest motius expressats, pares i mares d’alumnes de l’escola Charlie Rivel començarem una campanya de recollida de signatures per sol·licitar a l’Ajuntament de Cubelles que per seguretat i evitar que passi una desgràcia, torni a tallar el trànsit al passeig Vilanova quan els nostres fills i filles entrin i surtin de l’escola.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No