Seguretat vial

Recollida de signatures perquè els infants puguis entrar i sortir amb seguretat de l'escola Charlie Rivel

Pares i mares d’alumnes de l’escola Charlie Rivel 09-10-2017 11:19 Lectures 4017
Escola Charlie Rivel. Eix

Escola Charlie Rivel. Eix

A  dues setmanes de començar el nou curs a l’escola Charlie Rivel, l’Ajuntament de Cubelles va treure els policies locals que tallaven el trànsit del passeig Vilanova quan els nostres fills i filles entraven i sortien de classe.

Ara ens han instal·lat una barana per evitar que els infants i les persones que els hi acompanyen creuem per qualsevol lloc el carrer.

En teoria la idea és bona, però insuficient. La realitat és que en una vorera de dos metres d’amplada davant la porta de l’escola, no hi caven els centenars d’infants que entren i surten més les persones que els hi acompanyem, i si això hi sumem la barana que han instal·lat, ridícula i fràgil, que amb la pressió de la gent recolzada en ella, pot caure i provocar un greu accident, tenim més un problema que una solució.

És un perill tota aquesta aglomeració de gent encaixonada davant la porta de l’escola, ja que  les baranes que ha instal·lat l’Ajuntament ens limiten l’espai, i concentra moltíssima gent en un lloc molt reduït; alhora que no evita que els infants i acompanyants creuin el carrer per qualsevol lloc.

Per aquest motius expressats, pares i mares d’alumnes de l’escola Charlie Rivel començarem una campanya de recollida de signatures per sol·licitar a l’Ajuntament de Cubelles que per seguretat i evitar que passi una desgràcia, torni a tallar el trànsit al passeig Vilanova quan els nostres fills i filles entrin i surtin de l’escola.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No