Eleccions 21-D

Catalans: els jueus d’Espanya

Com funciona el feixisme?  Fixem-nos que segueix unes etapes clares :

0.- El país pateix una crisi, econòmica o social.

1.- S’identifica un grup social a atacar, contra el que ja hi ha alguna animadversió.

2.- S’inicia una campanya de propaganda CONTRA aquest grup social, culpabilitzant-lo dels problemes existents.

3.- La campanya va pujant de to fins a aconseguir provocar ODI contra aquest grup social .

4.- Aquest ODI, provocat a base de mentides, acaba justificant la ACTUACIÓ VIOLENTA contra aquest grup social.

5.- Els violents s’apoderen del poder, estan justificats per anorrear aquest grup i apropiar-se’n dels seus bens. I ho fan.

 

Fixeu-vos en que això és, exactament, el que fa Hitler a Alemanya amb els jueus; el que fa a Itàlia Mussolini amb socialistes i comunistes; el que fa a Espanya Franco amb els “ rojos”.

Ara, observem el que està fent a Espanya el P.P.-PSOE-C’S. En quina fase estem? Qui porta temps en la campanya d’odi contra els catalans ? Ara no ho diuen així de clar, queda lleig. Ara la campanya de l’odi és contra els “separatistes”.

Fixeu-vos com les fases 2 i 3 segueixen vives, i cada cop creixen més. I la seva  propaganda no és quelcom que podem menystenir . Si llegiu el llibre de Paul Rusesabagina Un hombre corriente, que donà lloc a la pel·lícula HOTEL RUANDA, explica com aquella massacre de Ruanda es va alimentant poc a poc per UNA SOLA EMISSORA DE RÀDIO, Radio Mille Colines, que va instil·lant en la població aquest odi fins que esclata.

El pitjor de tot, és que ara les mentides són de caire moral, que encara penetra més. Diuen que els catalans, perdó, els independentistes, som els que ODIEM ESPANYA, som els que volem SEPARAR, els que volem IMPOSAR, els que NO RESPECTEM LA DEMOCRÀCIA.

I ja ho han aconseguit. Ells són els que han dividit Catalunya en dos. I la fase 4 no cal a dir que ja ha començat.

És o no una actuació feixista la que estem vivint ? som o no els jueus de la SEVA Espanya?

I com ens enfrontem a la fase 5 ? Només tenim 3 eines :

la primera:  Unitat . Resistir.

la segona : Votar. Tants cops com calgui.

la tercera : Explicar. Donar arguments. En tenim, i els hem d’explicar. Això si, unitaris, vàlids per a tots, a més dels arguments de cada partit.

 

Parlem dels arguments que usen

L’INDEPENDENTISME SEPARA LES FAMÍLIES

Nosaltres separem? Si ja vivim a una Europa sense fronteres.

Com podem voler separar si totes les famílies catalanes tenen algun parent que no és català? Si els catalans duem més cognoms castellans que catalans!!

Com diuen que volem separar, si som gent que sempre canviem a castellà quan algun interlocutor el parla, tot i que sabem que entén el català? Si el líder més important del moviment independentista no polític (ara si) es diu Sánchez!!

Qui diu que separem? Només ells, no pas nosaltres. La menció de fronteres sempre ha estat en boca dels altres. Cap document nostre en parla, cap proclama .Cal que tothom ho sàpiga. I cal explicar-ho també en castellà. Precisament per això.

VOLEM IMPOSAR LA REPÚBLICA

Nosaltres volem IMPOSAR? demostrem el contrari:

1.- l’1 O ens vàrem trencar la cara per a que els contraris a la independència podessin votar.

2.- Mai s’ha bellugat res a nivell polític institucional fins que les urnes ho han permès.

3.- Fins i tot la actuació “antidemocràtica” del parlament els dies 5 i 6 de setembre ha estat declarada legal pel T.C.

4.-La LLEI FUNDACIONAL DE LA REPÚBLICA diu que la NOVA CONSTITUCIÓ s’ha de fer entre tots, i hi explica el mecanisme.

5.- A les eleccions del 27S el llavors candidat de J x SI, en Mas, va deixar clar que es proclamaria el nou estat si es guanyaven les eleccions en escons. Quan un periodista estranger li va dir que calia guanyar-les en vots, Mas li va respondre : si volem comptar vots, hem de fer un referèndum ; si són eleccions al parlament, hem de comptar diputats. Es va guanyar en diputats i, tot i així, per a que ningú podés dir que imposàvem res, ES VA FER UN REFERENDUM!!!!

6.- Com poden dir que volem imposar quan des del Parlament s’intenta el diàleg per a aconseguir un referèndum més de divuit vegades?

7.- Tot l’independentisme va recolzar el PACTE NACIONAL PEL REFERENDUM, que uneix independentistes i no independentistes en un clam de diàleg. Fou el propi Estat Espanyol qui l’enfonsà amb el seu despreci.

Que més cal per demostrar el caràcter democràtic del moviment independentista ? Si. Cal explicar-ho. També en castellà, si cal.

 

L'odi a Espanya 

L’ODI. Això és el pitjor de tot. Només cal dir que algú t’odia perquè tu l’odiïs. ODIO A ESPAÑA. Portada de EL PAÍS, 8/12/2017 El separatismo pasea su odio a España por las calles de Bruselas. Pot haver-hi una mentida més grossa? I que més mal faci?

Els catalans vàrem acabar amb tot rastre d’odi quan, als any vuitanta, l’eslògan “és català tot aquell que viu i treballa a Catalunya “ va llençar al cubell de les escombraries la paraula “charnego“. I fins i tot un “charnego” va ser el nostre president!!!!

La “revolució dels somriures” va donar una altra estocada a tot rastre d’odi quan, al camp del Barça ple per l’ANC, es van escoltar crits contra Espanya. No se si va ser na Muriel o na Forcadell que varen tallar-los dient: “nosaltres no estem CONTRA NINGÚ, nosaltres estem A FAVOR de fer un estat nou per a tothom” . D’ençà llavors, cap proclama independentista contra Espanya. Si contra el seu govern, això és legítim en el joc polític.

De nou, la LLEI FUNDACIONAL DE LA REPÚBLICA, reconeix el dret de tot català a tenir la nacionalitat que vulgui, catalana o espanyola. I la cooficialitat d’ambdues llengües, FINS I TOT DE LES 3, arreu del país, cosa que no fa la llei espanyola.

Cal convidar a qui ho vulgui, sobretot als periodistes d’arreu, a buscar i reproduir, si en troben, proclames d’odi de partits i organitzacions independentistes. I nosaltres mateixos en farem neteja.

Com poden dir que odia a “l’altre” un poble que va fer la més gran manifestació d’Europa a favor dels refugiats? Com poden dir que odia un poble que el mateix dia 19/8, l’endemà dels atemptats, és capaç de començar a combatre la islamofòbia ; i de vèncer-la, com es demostra a les manifestacions posteriors, en pocs dies?  Ens va atacar la policia perquè defensàvem que només votessin els del SI ? O vam rebre garrotades perquè votés TOTHOM? No. No hi ha odi contra Espanya. Només proposta d’un nou país per a TOTS. Tant aquí, com enllà. L’amor pel nostre país ens duu a estimar el país que havia de ser de tots. I a desitjar-los el millor, com diu Lluís Llach a la seva carta.

El problema és: com ho demostrem, si els mitjans els tenen ells? Ara és un bon moment, perquè estem en campanya. JO faig una proposta molt agosarada: proposo que a les participacions públiques, sobretot les d’en Puigdemont, hi hagi present sempre una rojigualda, i se’n faci una explicació dient que és una mostra de respecte cap el POBLE espanyol. Així podrem explicar i demostrar que el odi cap Espanya és una fal·làcia inventada per DETERMINATS MITJANS. Si, sabem que se n’en fotran molts, i a molts altres ens fa mal als ulls, però donaríem un cop d’efecte important. Això si, ben explicat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!