Seguretat

Estem preocupats pels robatoris a les urbanitzacions

Policia local. Eix

Policia local. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Xarxa Vendrellenca volen traslladar públicament la nostra preocupació per l’onada de robatoris en habitatges que ha estat patint la urbanització Torreblanca, on a les ultimes setmanes s’ha intentat en diverses cases i que van patir també al Nou Vendrell.

Des de la nostra taula de treball, davant la gran preocupació dels veïns d’aquestes urbanitzacions pels últims robatoris, hem traslladat a l’Ajuntament, via correu electrònic i a traves del SAC una sèrie de propostes per millorar la seguretat a les urbanitzacions de Torreblanca i el Nou Vendrell a traves del desplegament de més policia a la zona que faci vigilància, així com mesures de seguretat addicionals per les urbanitzacions com podrien ser, la instal·lació de càmeres de seguretat als accessos de les urbanitzacions, perquè les autoritats puguin comprovar qui ha entrat a les  urbanitzacions en cas de robatori. Els veïns de Torreblanca per la seva banda han creat un grup de Watssap per estar alerta i ajudar-se entre ells.

Des de la nostra organització esperem que les nostres propostes siguin escoltades per l’Ajuntament i es reforci la seguretat a les urbanitzacions per la tranquil·litat dels veïns.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local