Politizació

Comunicat del PP de Sant Pere de Ribes sobre Sant Pau

PP Sant Pere de Ribes 26-01-2018 15:43 Lectures 2724
L'ex conseller Josep Rull a la pujada de Sant Pau. Eix

L'ex conseller Josep Rull a la pujada de Sant Pau. Eix

Lamentem comunicar que davant l’intent descarat del PDeCAT, UM9 i ERC de polititzar les festes de Ribes, els Regidors del Partit Popular no van assistir ahir a la pujada i baixada de Sant Pau.

Convidar a l’exconseller Rull i al germà de l’expresident de l’ANC a un acte tan emblemàtic com la pujada i baixada de Sant Pau, fora de protocol, volen acaparar tot el protagonisme, i amb una descarada profusió de parafernàlia política, és una provocació i un intent d’apropiar-se de les festes majors, les imatges que es van presenciar per Canal Blau a la baixada, van ser del tot lamentables i reprovables, ja que l’únic que es buscava era sortir a la televisió i fer de la Festa Major un espai de reivindicació i propaganda política. No es pot consentir que vinyes, carrers, places i patrimoni del municipi apareguessin de bon matí farcits de plàstics grocs i pancartes.

Per primera vegada en molts anys, i amb tota la tristor del mon, els representants de grup municipal popular no van ser presents a la pujada i baixada de Sant Pau, no podíem tolerar la politització que alguns pretenen fer de les Festes Majors de Ribes, ni l’intent d’excloure d’aquestes, als representants de gairebé 1.000 ciutadans del municipi.

Les Festes són de tot Sant Pere de Ribes i per tot Sant Pere de Ribes. No a la politització de Sant Pau!

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No