Politizació

Comunicat del PP de Sant Pere de Ribes sobre Sant Pau

PP Sant Pere de Ribes 26-01-2018 15:43 Lectures 3350
L'ex conseller Josep Rull a la pujada de Sant Pau. Eix

L'ex conseller Josep Rull a la pujada de Sant Pau. Eix

Lamentem comunicar que davant l’intent descarat del PDeCAT, UM9 i ERC de polititzar les festes de Ribes, els Regidors del Partit Popular no van assistir ahir a la pujada i baixada de Sant Pau.

Convidar a l’exconseller Rull i al germà de l’expresident de l’ANC a un acte tan emblemàtic com la pujada i baixada de Sant Pau, fora de protocol, volen acaparar tot el protagonisme, i amb una descarada profusió de parafernàlia política, és una provocació i un intent d’apropiar-se de les festes majors, les imatges que es van presenciar per Canal Blau a la baixada, van ser del tot lamentables i reprovables, ja que l’únic que es buscava era sortir a la televisió i fer de la Festa Major un espai de reivindicació i propaganda política. No es pot consentir que vinyes, carrers, places i patrimoni del municipi apareguessin de bon matí farcits de plàstics grocs i pancartes.

Per primera vegada en molts anys, i amb tota la tristor del mon, els representants de grup municipal popular no van ser presents a la pujada i baixada de Sant Pau, no podíem tolerar la politització que alguns pretenen fer de les Festes Majors de Ribes, ni l’intent d’excloure d’aquestes, als representants de gairebé 1.000 ciutadans del municipi.

Les Festes són de tot Sant Pere de Ribes i per tot Sant Pere de Ribes. No a la politització de Sant Pau!

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament