Ple municipal

Comunicat d'ERC Canyelles sobre el ple municipal

ERC Canyelles 13-02-2018 10:02 Lectures 933

En la passada sessió ordinària de 30 de gener, i dins de l'apartat Precs i Preguntes, el grup municipal d'ERC-AM tenia preparada una intervenció sobre la contractació del personal temporal de l'ajuntament. Intervenció que varem desistir de fer, per evitar les escomeses d'alcaldia, que no va poder resistir "tal i com esperavem", en acusar-nos de voler fer fora a part del personal laboral de l'ajuntament.

Volem recordar-li a l'alcaldessa, quants treballadors i perquè han marxat de l'ajuntament, i quants judicis té i ha tingut per accions inadequades amb els mateixos. Amagar les irregularitats senyalant a altres com els culpables per mantenir les seves polítiques populistes, si més no, és lleig.

Des del grup d'ERC-AM, volem desmentir rotundament, les acusacions que s'estan vesant sobre els acomiadaments, res més lluny de la realitat. Volem que es doti del personal estrictament necessari per mantenir adequadament l'estructura imprescindible per que el nostre ajuntament funcioni correctament,  incorporant, si fos el cas, de manera temporal els treballadors indispensables per aquell moment, però sempre emparats i dintre de les normes i de la Llei, i quant els pressupostos ens ho permetin.

A tall d'exemple, i amb fets reals, és difícil d'entendre com es pot passar d'una plantilla de 7 brigades a 17 sense respectar el procediment legalment establert. A data d'avui s'ha excedit el límit de temporalitat prevista en la Llei, conseqüentment al persistir en el temps una contractació darrera d'una altra, observant que molts d'aquests provenien de Plans d'ocupació, ens trobem que podrien esdevenir treballadors amb contractes indefinits, sense les proves selectives adients i sense plaça a la plantilla de l'Ajuntament; fets que des d' ERC-AM trobem que es tracta d'un greuge respecte a d'altres ciutadanes i ciutadans.

Menstrestant es va deixar d'abonar els triennis i els complements de destí als treballadors fixes, derivant en sentència condemnatòria a l'Ajuntament de Canyelles ( Sentència de data 5 d'octubre de 2017 del Jutjat del Social núm. 13 de Barcelona, en el Conflicte Col.lectiu núm. 415/2017-D).

Una vegada més ens trobem en què per amagar la incúria consumada envers la Llei, es desvia l'atenció cap al nostre grup municipal, ERC-AM, simulant la nostre autoria, i acusant-nos de fets incerts, emparant-se en un rigor mal entès.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres