Treballarem per trobar solucions per a Torreblanca

Pas soterrani de Torreblanca . Eix

Pas soterrani de Torreblanca . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Xarxa Vendrellenca estem satisfets amb l'aprovació de la nostra proposta presentada al Ple pel grup de Esquerra Republicana del passat dia 20, on va rebre el recolzament de tots els grups municipals per tal de que el Ministeri de Foment trobi una solució als problemes d’accessibilitat a l’urbanització Torreblanca.

La nostra organització es posarà a treballar de forma immediata amb aquesta proposta i d’altres que tenim, per tal de trobar una solució per als veïns de Torreblanca, parlant directament amb d’altres administracions i estudiant solucions  per als veïns. Pel que fa al pas soterrani situat al quilòmetre 1189, al qual es van fer millores al passat mes de gener, després de demandes per escrit per part nostre, nosaltres creiem que son insuficients, per que hi ha una manca de  senyalització vertical i horitzontal que posa en risc la seguretat dels usuaris, per aquest motiu i entenent que aquest és un punt d’interès general, perquè és l’únic pas segur entre els camins de muntanya i mar del nostre municipi i l’accés  al transport escolar i interurbà; treballarem per garantir la seva seguretat, estudiant totes les possibilitats i proposant-les als organismes competents.

La nostra organització agraeix a tots el grups del ple els seu compromís amb els veïns i veïnes de Torreblanca, a  traves del seu vot favorable a la demanda de solucions. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local