Política municipal

Junts per Pontons demana la dimissió de l'alcalde de Pontons

Junts per Pontons 02-04-2018 9:12 Lectures 2865
Lluís Caldentey. ACN

Lluís Caldentey. ACN

Un cop més el Sr. Caldentey, l’encara alcalde de Pontons, ha tornat a menystenir a tos els veïns del poble, fent servir el nom de la nostra població per “agrair” al Gobierno de España l’aplicació del 155 i la usurpació de les institucions de Catalunya.

Textualment ha dit que “el 155 hauria de durar sempre”. Només per això ja hauria de dimitir, però sembla que la paraula dignitat no l’ha vist mai escrita i és segur que no ho farà, però nosaltres, per dignitat, que sí que en tenim, pels nostres veïns, pels nostres presos polítics, per les nostres institucions li demanem: DIMITEIXI.

El Sr. Caldentey, el Sr. Tutusaus i els Srs. del PP, són els de les porres i la sang del dia 1 d’Octubre. No ho oblidem. Representen la repressió i la violència contra tots els catalans.

El proper dia 7 d’abril, en un acte de colonialisme, un representant del Gobierno de España vindrà a inaugurar la remodelació del Centre Cívic de Pontons. Un projecte, que segons han dit a la premsa ha costat 400.000 € i que en part ha pagat el Ministerio de Fomento. Evidentment bé per Pontons i aquesta és la part positiva. Però no hem d’oblidar que aquests diners només són una  petita part del més de 16.000.000.000 d’euros que cada any Espanya ens roba als catalans.

Aquest projecte, com la poca acció de govern de l’Ajuntament de Pontons, es fa des el més gran dels obscurantismes, ja que no s’informa de res ni a l’oposició ni a la població, ni tant sols al Ple municipal. El Sr. Caldentey i el Sr. Tutusaus actuen al més pur estil franquista, sembla que ho porten en el seu ADN.

Des de Junts per Pontons, estem treballant des de fa molt temps per treure el poble de Pontons d’aquesta anomalia històrica i estem segur que el proper 2019 ho aconseguirem.

Volem aprofitar per manifestar el nostre suport legítim a formar Govern a Catalunya als guanyadors de les eleccions  del 21D, exigir l’alliberament immediat de tots els presos polítics, denunciar l’absoluta manca de garanties processals a tots els presos polítics i exigir el cessament de la repressió que l’Estat Espanyol, governat pel partit dels senyors Caldentey i Tutusaus, ha aplicat els darrers mesos i dies

Lluís Escardó
Cap del Grup Municipal 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No