Política municipal

Junts per Pontons demana la dimissió de l'alcalde de Pontons

Junts per Pontons 02-04-2018 9:12 Lectures 3008
Lluís Caldentey. ACN

Lluís Caldentey. ACN

Un cop més el Sr. Caldentey, l’encara alcalde de Pontons, ha tornat a menystenir a tos els veïns del poble, fent servir el nom de la nostra població per “agrair” al Gobierno de España l’aplicació del 155 i la usurpació de les institucions de Catalunya.

Textualment ha dit que “el 155 hauria de durar sempre”. Només per això ja hauria de dimitir, però sembla que la paraula dignitat no l’ha vist mai escrita i és segur que no ho farà, però nosaltres, per dignitat, que sí que en tenim, pels nostres veïns, pels nostres presos polítics, per les nostres institucions li demanem: DIMITEIXI.

El Sr. Caldentey, el Sr. Tutusaus i els Srs. del PP, són els de les porres i la sang del dia 1 d’Octubre. No ho oblidem. Representen la repressió i la violència contra tots els catalans.

El proper dia 7 d’abril, en un acte de colonialisme, un representant del Gobierno de España vindrà a inaugurar la remodelació del Centre Cívic de Pontons. Un projecte, que segons han dit a la premsa ha costat 400.000 € i que en part ha pagat el Ministerio de Fomento. Evidentment bé per Pontons i aquesta és la part positiva. Però no hem d’oblidar que aquests diners només són una  petita part del més de 16.000.000.000 d’euros que cada any Espanya ens roba als catalans.

Aquest projecte, com la poca acció de govern de l’Ajuntament de Pontons, es fa des el més gran dels obscurantismes, ja que no s’informa de res ni a l’oposició ni a la població, ni tant sols al Ple municipal. El Sr. Caldentey i el Sr. Tutusaus actuen al més pur estil franquista, sembla que ho porten en el seu ADN.

Des de Junts per Pontons, estem treballant des de fa molt temps per treure el poble de Pontons d’aquesta anomalia històrica i estem segur que el proper 2019 ho aconseguirem.

Volem aprofitar per manifestar el nostre suport legítim a formar Govern a Catalunya als guanyadors de les eleccions  del 21D, exigir l’alliberament immediat de tots els presos polítics, denunciar l’absoluta manca de garanties processals a tots els presos polítics i exigir el cessament de la repressió que l’Estat Espanyol, governat pel partit dels senyors Caldentey i Tutusaus, ha aplicat els darrers mesos i dies

Lluís Escardó
Cap del Grup Municipal 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament