Pacte PSC - PdeCAT

Acusem al Govern de Neus Lloveras de irresponsable i de contribuir al radicalisme

El portaveu del grup municipal, Carlos Remacha, ‘Lamentem la situació a la que ens ha dut el PdCat, l’Alcaldessa Neus Lloveras’

‘El PP continuarà prioritzarant la ciutat, amb sentit comú i enteniment, però defensarem la Llei, la Llibertat i la Democràcia reals’

PP Vilanova 15-04-2018 14:23 Lectures 751
Imatge de la roda de premsa del PP de Vilanova. Eix

Imatge de la roda de premsa del PP de Vilanova. Eix

El Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dijous en roda de premsa va donar a conèixer el posicionament del Partit Popular sobre la ruptura del Govern a Vilanova i la Geltrú.

Des de el Partit Popular volem transmetre el nostre missatge i la nostra opinió sobre un fets que al nostre parer son molt greus. Creiem que aquesta ruptura implica un gir de 180º en la política municipal de Vilanova i la Geltrú sense precedents.

El Portaveu del grup municipal del PP de Vilanova, Carlos Remacha, acompanyat de la Secretaria Gral., Carmen M. Rodríguez, ha posat de manifest: aquesta decissió és unilateral del PdCat que ha decidit al trencar el pacte de Govern amb el PSC, i en un moment de la legislatura inesperat i sense altre que el rèdit electoral.

Ens ha sorprès aquesta resposta per part del Govern, i creiem que aquesta reacció de ruptura de pacte de Govern els fa autors i responsables de:

IRRESPOSABILITAT’, perquè és un desgovern per la ciutat, un desgovern de trencar el pacte que mantenia un equilibri de les forces més votades des de un inici. Han trencat la poca estabilitat que quedava possant-nos a l’altura del desgavell polític que hi ha a Catalunya. Són els responsables d’agreujar la factura entre el que ells han denominat bons i dolents amb la creació de ‘bàndols’, això en política és molt irresponsable.

DESCONFIANÇA’, al desestabilitzar la política a Vilanova, la d’una ciutat plural políticament, canvien aquest tarannà quan l’Alcaldessa acusa de anti democràtics a tots aquells que no pensen com ells.

Segons Remacha, creiem que han canviat el servei al ciutadà, que quedava, per el servei a la causa del procés, la causa del separatisme. Sentim desconfiança i lamentem que el nou Govern vilanoví, amb 4 regidors, es cregui capaç de decidir quins partits són demòcrates i quins antidemòcrates. Això genera desconfiança entre la ciutadania.

RADICALISME’, per últim ens mostrem preocupats perquè el govern de Neus Lloveras ha portat a l’Ajuntament i a la ciutat a la confrontació i creació de ‘bàndols’ . Parlen de crear un ‘front comú’, i ens preguntem: contra qui? Contra qui no pensa com ells?.

Per tot això, pensem que és una gran irresponsabilitat, crear desconfiança en la ciutadania i evidentment un moviment de la política vilanovina cap al radicalisme i un canvi que nosaltres creiem que aumentarà el to i les relacions dintre del Ple de Vilanova i de la política.

Des de el Grup Municipal del Partit Popular lamentem la situació en la que ens ha dut el PdCat, l’Alcaldessa, Neus Lloveras. Malgrat això, prioritzarem la ciutat, amb sentit comú i enteniment, però no defallirem la defensa de la Llei, la Llibertat i la Democràcia.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament