Policia local

Comunicat del govern municipal sobre la sanció al periodista Aleix Ramírez

El govern municipal de l’Ajuntament de Sitges considera desproporcionada la sanció de 601 euros que el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya vol imposar al periodista

Redacció 10-05-2018 12:05 Lectures 232

El govern municipal de l’Ajuntament de Sitges considera desproporcionada la sanció de 601 euros que el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya vol imposar al periodista del ‘Nació Digital’ Aleix Ramírez pels fets ocorreguts en l’acte de campanya del referèndum de l’1 d’octubre celebrat a la platja de Sant Sebastià el 16 de setembre de 2017. Segons la notificació d’Interior, el sancionat hauria infringit l’article 36/6 de la Llei Orgànica de Protecció de Seguretat Ciutadana, en negar-se a identificar-se a una autoritat pública. Més concretament, se l’acusa de mostrar “una actitud desafiant i agressiva en el marc d’una manifestació”.

Regidors municipals de diferents grups polítics presents en aquest acte electoral, així com ciutadans que ho van testimoniar, avalen que el comportament del periodista va ser correcte. En cap moment va mostrar una actitud ni desafiant ni agressiva, com diu la notificació, motiu pel qual coincideixen a criticar la denúncia i a mostrar el seu suport i solidaritat amb el periodista i veí de Sitges Aleix Ramírez.

El govern municipal s’afegeix a aquestes consideracions, mostrant la seva disposició a col·laborar en l’esclariment dels fets i expressant públicament la seva aposta per una legalitat basada en el màxim respecte a la llibertat de premsa i d’informació.     

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent