Política municipal

Fem Poble vers la incorporació de romanents de tresoreria per al pla de reactivació d’enguany

Alejandro Conde . Eix

Alejandro Conde . Eix

Alejandro Conde  ha indicat que el no compliment de la totalitat dels acords i el baix percentatge d’execució de les inversions (21%) manquen la credibilitat i la confiança del govern i impedeixen donar un vot favorable. Ha explicat a més que, “demostrar que hi ha una alternativa i ser exigent es fa fent exigències i indicant propostes i projectes concrets com ha fet Fem Poble.” 

En tot cas, ha valorat de forma positiva la incorporació de la majoria de la partida pressupostaria  a petició de Fem Poble d’un milió d’euros per ampliar el parc d’habitatge públic i l’existència d’un estudi on l’entitat Habitat 3 recomana la compra d’una sèrie d’habitatges amb preu per sota del preu de tempteig i retracte per començar el pla. En aquest sentit i després del procés favorable d’altres mesures proposades de Fem Poble on destaca també la incorporació de 400mil euros extres per millorar la xarxa de clavegueram, Fem Poble anticipa que votarà abstenció a la incorporació de romanents per facilitar els projectes socials i de dinamització econòmica que ha treballat el seu grup i que són beneficiosos i necessaris per a la ciutadania. A més, Alejandro ha indicat “demanem que el govern comenci ja a comprar els habitatges indicats a l’estudi d’Habitat 3 i ampli ràpidament el parc d’habitatge públic per destinar-ho a lloguer accessible”.  

Balanç acords i propostes de Fem Poble

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!