Política municipal

Fem Poble vers la incorporació de romanents de tresoreria per al pla de reactivació d’enguany

Fem Poble 30-05-2018 9:12 Lectures 986
Alejandro Conde . Eix

Alejandro Conde . Eix

Alejandro Conde  ha indicat que el no compliment de la totalitat dels acords i el baix percentatge d’execució de les inversions (21%) manquen la credibilitat i la confiança del govern i impedeixen donar un vot favorable. Ha explicat a més que, “demostrar que hi ha una alternativa i ser exigent es fa fent exigències i indicant propostes i projectes concrets com ha fet Fem Poble.” 

En tot cas, ha valorat de forma positiva la incorporació de la majoria de la partida pressupostaria  a petició de Fem Poble d’un milió d’euros per ampliar el parc d’habitatge públic i l’existència d’un estudi on l’entitat Habitat 3 recomana la compra d’una sèrie d’habitatges amb preu per sota del preu de tempteig i retracte per començar el pla. En aquest sentit i després del procés favorable d’altres mesures proposades de Fem Poble on destaca també la incorporació de 400mil euros extres per millorar la xarxa de clavegueram, Fem Poble anticipa que votarà abstenció a la incorporació de romanents per facilitar els projectes socials i de dinamització econòmica que ha treballat el seu grup i que són beneficiosos i necessaris per a la ciutadania. A més, Alejandro ha indicat “demanem que el govern comenci ja a comprar els habitatges indicats a l’estudi d’Habitat 3 i ampli ràpidament el parc d’habitatge públic per destinar-ho a lloguer accessible”.  

Balanç acords i propostes de Fem Poble

L'opinió de Fem Poble

Fem Poble

Fem Poble

Plataforma ciutadana oberta, horitzontal, plural i reivindicativa

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No