Ple municipal

Nota de premsa de L'Alternativa Martinenca-CUP del ple ordinari

L'Alternativa Martinenca-CUP 07-06-2018 10:23 Lectures 365
Els regidors de L'Alternativa Martinenca-CUP al ple. Eix

Els regidors de L'Alternativa Martinenca-CUP al ple. Eix

El primer ple després de la moció de censura ha sigut previsible. S’han portat a aprovació tots els projectes que CiU va estar bloquejant durant tres anys, demostrant així que l’important per ells és qui fa els projectes, no si són beneficiosos pel municipi. Per CiU i PSC de Sant Martí primer és el partit, i després el municipi. 

En el ple també s’ha constatat que el nou govern martinenc de CiU de Ramon Carbó i de PSC del 155, NO denunciarà els atacs de l'extrema dreta realitzats als espais públics del municipi, i l'alcalde NO tornarà a penjar  les pancartes de Llibertat Presos Polítics, acatant així la carta que Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, va enviar als Ajuntaments. Silenciant la majoria independentista del municipi no es fa República, i la neutralitat en situació d’injustícia els posa del costat dels opressors. CiU s’ha agenollat davant del PSC per poder estar al govern. Inclús el regidor del PSC Albert Tort va fer de portaveu del govern durant bona part del ple, i responia a les preguntes sobre el procés independentista mentre els regidors de CiU miraven a terra. Una traïció als presos i familiars del seu propi partit.

El govern del pacte de la vergonya a l' Ajuntament de Sant Martí Sarroca no obrirà a les nits la piscina municipal. Redueix la despesa de la piscina a 15.000€ front els 23.000€ de l' any passat, retallant en horaris i serveis.

També vam veure com el PSC proposa comissió per eliminar les ocupacions il·legals i avala les irregularitats que el seu soci de govern,  Ramon Carbó (CiU) va fer servir per tapiar una casa sense el consentiment del seu propietari. Els mossos van instar al nou govern municipal a retirar el tancat i va advertir que els propietaris i els ocupants estan en el seu dret de denunciar a l'Ajuntament de Sant Martí  Sarroca. A la mateixa proposta s'inclou perseguir el frau a les empreses privades de serveis, però el govern es nega a respondre sobre els fraus en equipaments municipals. El frau en equipaments municipals es una herència de les legislatures anteriors de CiU i que la CUP i ERC ja varem denunciar.

Cal trobar remei al tema de les ocupacions, però no de forma il·legal, de qualsevol manera i arbitràriament

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No