Gent gran

Centre de dia, ara perquè no es pot obrir?

ERC La Bisbal 14-06-2018 18:48 Lectures 865
Edifici del Centre de dia de la Bisbal. Eix

Edifici del Centre de dia de la Bisbal. Eix

Segons l'havanera canta "eren temps de mentides i traïcions..."

Anem a veure, en el seu dia un de tants projectes que es van fer realitats, llar d'infants, camp de futbol, consultori metge, transport urbà, cementiri i molts d'altres, va ser un centre de dia MUNICIPAL.

Posem Municipal en majúscules, ja que això comporta sobretot que la nostra gent gran A UN PREU RAONABLE, podria gaudir d'un espai adequat amb personal qualificat on poder estar mentre els familiars poden anar a treballar o fer el dia a dia sense patir que els passarà res dolent.

Bé la legislatura va arribar al seu fi i encara que guanyant les eleccions, un pacte contra natura política CIU/SOCIALISTES PER LA BISBAL va governar, i sembla que encara governa.

Si els tècnics de la generalitat ho van aprovar, si els tècnics de la Diputació o van aprovar a més d'aprovar una important subvenció, si els tècnics Municipals ho van aprovar, PERQUÈ ENCARA NO ESTÀ OBERT SI TOTS ELS PERMISOS SON CORRECTES.

Aquesta afirmació no la fem nosaltres , això es deriva d'unes manifestacions que l'equip de govern a fet al Ple i així consta en les actes, però...........i ara que passa???????

La subvenció de la Diputació l'ha d'haver cobrat l'actual equip de govern, la Sra. Tinent d'Alcalde i Regidora de Benestar Social , va manifestar públicament que estava tot a punt per poder obrir .

Doncs quin és el problema??????

Hem llegit a la premsa una muntanya d'arguments que són únicament allò que la Sra. Alcaldessa ha enviat a la premsa amb arguments del comunicat del 26 de maig dient que la normativa urbanística és el problema i a més de dir que el dia que es va inaugurar l'espai no podia acollir aquest equipament?????? Tots els tècnics es van equivocar, sobre tot els Senyors de la Diputació que van aprovar una subvenció .

Que la generalitat diu que ja existeixen places públiques a la comarca. AIXÍ, AL MEU POBLE NO PUC FER ALLÒ QUE ES BO PER LA NOSTRA GENT GRAN ??????.

Bé agafaré el cotxe i portaré al meu pare a un altre municipi a veure els kilòmetres que he de fer .......... Si us plau!

Sra. Alcaldessa, esperem que algun dia demostri tot això que diu ... Perquè la persona que li ha donat l'Alcaldia al PdeCat ha fet un comunicat que desacredita tots els arguments , carai quin pacte i equip de govern té La Bisbal!

Ah! i ara diu que el faran servir per a un altra activitat, no sabem quin criteri tenen però personalment el grup de ERC La Bisbal pensa primer en LA NOSTRA GENT GRAN i s’han de fer els esforços necessaris per al seu benestar, no buscar excuses per sobre tot desautoritzant una feina que es va fer fa anys per altres persones que només volien el benestar del poble i sobretot de la nostra gent gran.

Penseu vosaltres que tot això es fa pensant en les eleccions de l'any vinent.????

NOSALTRES PER SOBRE DE TOT VOLEM EL BENESTAR DEL NOSTRE POBLE, DE LA NOSTRA GENT.

I quan els mateixos barracons que diuen, vostès els van fer servir com a guarderia molts anys quan estaven al govern i que no tenien ni sortida d'emergència, ¿¿¿

NO S'ENRECORDEN D'AIXÓ VOSTES I EL POBLE,??? Doncs van estar molts anys, fins que va governar l'equip d'ERC que va fer una nova LLAR d'INFANTS.

També farem memòria, entre altres coses, per no allargar-nos més, del CENTRE MEDIC que es tenia quan vostès governaven, i com el vàrem transformar. A la vista està ara tot es va fer quant ERC va governar en aquest poble, i tot funciona amb tots els permisos correctes oi????

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans