Jutjat del Vendrell

Comunicat de la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca

El passat 1 d’abril, dia en que hi van haver diverses mobilitzacions al nostre país, el nostre Cap de Colla, Quico Murillo, va ser identificat pels Mossos d’Esquadra

Xicots de Vilafranca 06-07-2018 8:14 Lectures 3750
Xicots de Vilafranca . Xicots de Vilafranca

Xicots de Vilafranca . Xicots de Vilafranca

El passat 1 d’abril, dia en que hi van haver diverses mobilitzacions al nostre país, el nostre Cap de Colla, Quico Murillo, va ser identificat pels mossos d’esquadra.

Ha rebut una citació, juntament amb d’altres persones, per anar a declarar el proper dia 9 de juliol a les 9’30 hores, al jutjat del Vendrell, investigat per desordre públic.

Xicots de Vilafranca hem participat en actes com la “presó solidària”, hem donat suport a les identificacions patides per la colla Vella recentment a Madrid, hem desplegat pancartes a favor de la “llibertat dels presos polítics”, i hem esta presents en manifestacions com la de #UsVolemaCasa del passat 15 d’abril.

Els Xicots de Vilafranca sempre ens hem manifestat a favor de les llibertats ciutadanes i col·lectives, ens hem implicat en la realitat social de la nostra ciutat i del nostre país, i creiem fermament que la llibertat d’expressió fa que la societat sigui més plural, solidaria i democràtica.

Davant aquests fets la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca manifestem,
-El nostre total suport i solidaritat al Quico Murillo.
-Que estem en contra de l’actual onada de repressió que estem vivint, dia rere dia. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No