Política municipal

ERC, un mes governant per fer una ciutat més justa

ERC Vilanova 10-07-2018 15:51 Lectures 488

El fet que el nou govern de la ciutat, amb la incorporació dels quatre regidors del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), en el termini tan curt d’un mes hagi estat capaç d’adequar els tipus impositius de l’Impost sobre els Béns Immobles (IBI) per evitar pujades dels rebuts, capaç de millorar les condicions per als ajuts al pagament d’impostos a les classes més desafavorides i àgil per signar un conveni amb l’entitat Can Pistraus que permeti garantir l’organització en els pròxims quatre anys del Tingladu -un dels principals festivals musicals gratuïts del país- diu molt de la capacitat de treball d’aquests regidors. Incorporar-se a un govern amb una inèrcia d’anys i introduir-hi la seva empremta de caire social, integrador i associatiu no és una tasca fàcil.

La petjada dels representants d’ERC prové de la seva proposta de fer una ciutat digna, solidària, culta i lliure tal com es plantejava en el seu programa electoral de les darreres eleccions municipals l’any 2015, i és fruit de l’intens treball des de l’oposició, de conèixer la institució i de l’esforç diari durant els darrers anys en col·laboració amb la resta de grups de l’oposició i amb l’anterior equip de govern amb l’únic i exclusiu objectiu de millorar la ciutat i les condicions de vida dels nostres conciutadans, sense posar per davant partidismes.

Des de l’oposició hem estat capaços de col·laborar amb projectes plantejats des de diversos grups, d’aportar la nostra visió de ciutat i de país, i ara, des del govern seguim treballant amb el mateix objectiu: construir una ciutat i un país més justos i més solidaris, uns impostos racionals amb ajuts per a les classes més desafavorides, i atendre i donar suport a les iniciatives de les entitats culturals, esportives i d’oci tan característiques de la nostra vila.

La incorporació d’ERC al govern de la ciutat ha estat una mostra del seu compromís amb Vilanova i la Geltrú i amb el país. Hem complert l’encàrrec de la nostra assemblea i hem sortit de la zona de confort que representa per alguns l’oposició. Hem apostat per la nova política, en contraposició als regidors i les regidores que han fet de la política el seu modus vivendi durant més de vint anys. Entenem que els regidors i regidores de govern han de dedicar el màxim d’hores a la ciutat perquè és el seu compromís i el seu deure i no entenem que alguns ara ens critiquin per voler fer-ho. Des del nostre punt de vista, no concebem que alguns hagin dut regidories amb pes important sense tenir dedicació a l'Ajuntament. En aquest cas, valorem que prevalien més els interessos personals i els sous que es percebien en altres institucions públiques que no pas la voluntat de dedicar-se a la ciutat. Vilanova i la Geltrú es mereix i necessita tenir representants que es dediquin a la ciutat amb transparència i no relats farcits de confusió i de populismes absurds i barats.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No