Comunicat de premsa d’ERC d’Olèrdola

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat 4 de juliol els grups d’ERC d’Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca vam anunciar que presentaríem una mateixa moció en els plens municipals del mes de juliol demanant que es faci un estudi de viabilitat per impulsar el transport públic en xarxa que enllaci els polígons industrials dels tres municipis amb els respectius nuclis urbans.

Tant a Vilafranca com a Santa Margarida i Els Monjos es van presentar les mocions i van ser aprovades, a Vilafranca per unanimitat i a Santa Margarida i Els Monjos amb una abstenció i la resta de vots a favor.

Però la prepotència de l’equip de govern d’ApO fa que el municipi d’Olèrdola sigui diferent. L’Alcalde es va negar a incloure la moció a l’ordre del dia del Ple i va obligar les regidores d’ERC a que ho presentéssim com a prec. La diferencia és substancial ja que les mocions es voten i obliguen a l’equip de govern i els precs se’ls endú el vent.

La seva única argumentació va ser que ja s’estava realitzant un estudi de mobilitat del municipi. Des d’ERC creiem que l’excusa és totalment insuficient ja que el problema, les possibles solucions i l’estudi que s’ha de fer necessàriament ha de ser inter-municipal i involucrar els tres municipis.

La veritable raó que mou a l’equip de govern d’ApO és negar qualsevol iniciativa que vingui d’ERC. Si el preu a pagar és el ridícul que estan fent davant dels municipis veïns de Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos no els importa.

Fina Mascaró
Portaveu d’ERC d’Olèrdola

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local