Comunicat de premsa d’ERC d’Olèrdola

L’Alcalde d’Olèrdola es nega a incorporar al Ple la moció demanant un estudi per connectar amb transport públic el polígons i els nuclis d’Olèrdola, Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos

ERC Olèrdola 09-08-2018 11:31 Lectures 315

El passat 4 de juliol els grups d’ERC d’Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca vam anunciar que presentaríem una mateixa moció en els plens municipals del mes de juliol demanant que es faci un estudi de viabilitat per impulsar el transport públic en xarxa que enllaci els polígons industrials dels tres municipis amb els respectius nuclis urbans.

Tant a Vilafranca com a Santa Margarida i Els Monjos es van presentar les mocions i van ser aprovades, a Vilafranca per unanimitat i a Santa Margarida i Els Monjos amb una abstenció i la resta de vots a favor.

Però la prepotència de l’equip de govern d’ApO fa que el municipi d’Olèrdola sigui diferent. L’Alcalde es va negar a incloure la moció a l’ordre del dia del Ple i va obligar les regidores d’ERC a que ho presentéssim com a prec. La diferencia és substancial ja que les mocions es voten i obliguen a l’equip de govern i els precs se’ls endú el vent.

La seva única argumentació va ser que ja s’estava realitzant un estudi de mobilitat del municipi. Des d’ERC creiem que l’excusa és totalment insuficient ja que el problema, les possibles solucions i l’estudi que s’ha de fer necessàriament ha de ser inter-municipal i involucrar els tres municipis.

La veritable raó que mou a l’equip de govern d’ApO és negar qualsevol iniciativa que vingui d’ERC. Si el preu a pagar és el ridícul que estan fent davant dels municipis veïns de Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos no els importa.

Fina Mascaró
Portaveu d’ERC d’Olèrdola

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No