Comunicat de premsa d’ERC d’Olèrdola

L’Alcalde d’Olèrdola es nega a incorporar al Ple la moció demanant un estudi per connectar amb transport públic el polígons i els nuclis d’Olèrdola, Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos

ERC Olèrdola 09-08-2018 11:31 Lectures 520

El passat 4 de juliol els grups d’ERC d’Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca vam anunciar que presentaríem una mateixa moció en els plens municipals del mes de juliol demanant que es faci un estudi de viabilitat per impulsar el transport públic en xarxa que enllaci els polígons industrials dels tres municipis amb els respectius nuclis urbans.

Tant a Vilafranca com a Santa Margarida i Els Monjos es van presentar les mocions i van ser aprovades, a Vilafranca per unanimitat i a Santa Margarida i Els Monjos amb una abstenció i la resta de vots a favor.

Però la prepotència de l’equip de govern d’ApO fa que el municipi d’Olèrdola sigui diferent. L’Alcalde es va negar a incloure la moció a l’ordre del dia del Ple i va obligar les regidores d’ERC a que ho presentéssim com a prec. La diferencia és substancial ja que les mocions es voten i obliguen a l’equip de govern i els precs se’ls endú el vent.

La seva única argumentació va ser que ja s’estava realitzant un estudi de mobilitat del municipi. Des d’ERC creiem que l’excusa és totalment insuficient ja que el problema, les possibles solucions i l’estudi que s’ha de fer necessàriament ha de ser inter-municipal i involucrar els tres municipis.

La veritable raó que mou a l’equip de govern d’ApO és negar qualsevol iniciativa que vingui d’ERC. Si el preu a pagar és el ridícul que estan fent davant dels municipis veïns de Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos no els importa.

Fina Mascaró
Portaveu d’ERC d’Olèrdola

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament