Un any del 17A

Gràcies per la vostra estima

Família Pérez Villan 21-08-2018 20:28 Lectures 3365

Divendres va fer un any de la mort del Pau, el nostre estimat fill i germà. Des d’aquí volem mostrar el nostre agraïment més sincer als seus amics i companys de l’Atlètic Vilafranca que van promoure l’acte d’homenatge que es va fer divendres a la tarda davant del camp de futbol, i també a l’Ajuntament, que va entomar la proposta i va organitzar l’acte amb la descoberta d’un monòlit en record seu.

Moltes gràcies també a tota la gent que, malgrat la pluja intensa, va voler-nos acompanyar en aquest moment i als membres de les tres colles castelleres i  dels Falcons que, tot i no poder aixecar els pilars en memòria del Pau, van ser-hi presents.

Estem molt agraïts per tot el suport que rebem per part d’amics nostres, amics del Pau i veïns de Vilafranca. Malgrat que ens resulta molt difícil poder tirar endavant, ens sentim molt acompanyats i estimats per part de tota la ciutat. Notem la vostra estima i això ens ajuda a suportar millor el nostre dolor. Gràcies.

Família Pérez Villan

 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No