Un any del 17A

Gràcies per la vostra estima

Família Pérez Villan 21-08-2018 20:28 Lectures 4155

Divendres va fer un any de la mort del Pau, el nostre estimat fill i germà. Des d’aquí volem mostrar el nostre agraïment més sincer als seus amics i companys de l’Atlètic Vilafranca que van promoure l’acte d’homenatge que es va fer divendres a la tarda davant del camp de futbol, i també a l’Ajuntament, que va entomar la proposta i va organitzar l’acte amb la descoberta d’un monòlit en record seu.

Moltes gràcies també a tota la gent que, malgrat la pluja intensa, va voler-nos acompanyar en aquest moment i als membres de les tres colles castelleres i  dels Falcons que, tot i no poder aixecar els pilars en memòria del Pau, van ser-hi presents.

Estem molt agraïts per tot el suport que rebem per part d’amics nostres, amics del Pau i veïns de Vilafranca. Malgrat que ens resulta molt difícil poder tirar endavant, ens sentim molt acompanyats i estimats per part de tota la ciutat. Notem la vostra estima i això ens ajuda a suportar millor el nostre dolor. Gràcies.

Família Pérez Villan

 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres