Un any del 17A

Gràcies per la vostra estima

Família Pérez Villan 21-08-2018 20:28 Lectures 3716

Divendres va fer un any de la mort del Pau, el nostre estimat fill i germà. Des d’aquí volem mostrar el nostre agraïment més sincer als seus amics i companys de l’Atlètic Vilafranca que van promoure l’acte d’homenatge que es va fer divendres a la tarda davant del camp de futbol, i també a l’Ajuntament, que va entomar la proposta i va organitzar l’acte amb la descoberta d’un monòlit en record seu.

Moltes gràcies també a tota la gent que, malgrat la pluja intensa, va voler-nos acompanyar en aquest moment i als membres de les tres colles castelleres i  dels Falcons que, tot i no poder aixecar els pilars en memòria del Pau, van ser-hi presents.

Estem molt agraïts per tot el suport que rebem per part d’amics nostres, amics del Pau i veïns de Vilafranca. Malgrat que ens resulta molt difícil poder tirar endavant, ens sentim molt acompanyats i estimats per part de tota la ciutat. Notem la vostra estima i això ens ajuda a suportar millor el nostre dolor. Gràcies.

Família Pérez Villan

 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres