Diada Nacional de Catalunya

El PDeCAT de Sant Martí, al govern municipal, no reivindicarà la llibertat dels presos polítics

CUP Sant Martí Sarroca 06-09-2018 16:31 Lectures 774

 

Davant els actes programats per la diada de l’11 de setembre a Sant Martí Sarroca, la CUP vol comunicar que com a protesta NO assistirà a cap acte institucional de la diada al municipi.

Creiem que és una vergonya que davant l’escenari de repressió on estem immersos des de l’1 d’octubre, l’equip de govern obvií el  caràcter reivindicatiu de la diada. Tampoc mai hem participat en l’ofrena floral al vergonyós monument que tenim al municipi dedicat a feixistes i republicans per igual.

No volem estar al costat d’un alcalde i un equip de govern que no mostren cap respecte pels presos polítics ni per la voluntat popular del municipi que va votar clarament a favor d’una república catalana. Preferim estar al costat de la gran majoria de la ciutadania que el dia 11 de setembre sortirà al carrer per reivindicar justícia, república i llibertat.

CiU i l’alcalde Josep Olivella són titelles del pacte de la vergonya amb el PSC, que no s’atreveixen ni a tornar a posar la pancarta que hi havia a l’ajuntament demanant llibertat dels presos polítics. Fins i tot han posat senyeres  i  no  estelades  a  les  rotondes,  com  a  bons constitucionalistes.

Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No