Urbanisme

Nou Horitzó acusa el regidor Jordi Mas de mentir "d’una manera barroera"

El dilluns 25 de juny, Nou Horitzó i part de l’oposició vam aturar l’inici del procés d’estudi per un canvi del pla urbanístic del sector la Granja II perquè ho considerem un intent de massificació en tota regla

Nou Horitzó 12-09-2018 17:50 Lectures 1253

Des del grup de Nou Horitzó mostrem la més absoluta indignació per les paraules de Jordi Mas, regidor de Territori, a una entrevista a l’emissora municipal Ràdio Maricel, on ha posat en dubte la nostra participació i presència en les comissions d’Urbanisme.

El senyor Mas, literalment, diu que “Nou Horitzó hauria d’aportar la seva experiència a les comissions i no pas a la ràdio o a les xarxes socials”. Així ho hem fet sempre i ara exposarem perquè afirmem que Jordi Mas menteix.

El dilluns 25 de juny, Nou Horitzó i part de l’oposició vam aturar l’inici del procés d’estudi per un canvi del pla urbanístic del sector la Granja II perquè ho considerem un intent de massificació en tota regla. Pel dimecres 18 de juliol, el senyor Jordi Mas va convocar a una reunió a tots els partits de l’oposició que van votar en contra del canvi a la Granja II per donar més informació del projecte, excepte Nou Horitzó.

Davant d’aquest fet, el nostre regidor Lluís Marcé va contactar dies abans per telèfon amb el regidor Jordi Mas per exigir que Nou Horitzó havia d’estar present a la citada reunió, malgrat tenir un posicionament totalment contrari al del senyor Mas.

La resposta del regidor de Territori va ser que “no era una comissió oficial i que ell tenia el dret de triar amb qui vol parlar, a més que Nou Horitzó ja estava convençuda de la seva posició i aquesta no canviaria”. Lluís Marcé va expressar la seva estupefacció i va pregar a Jordi Mas estar present per conèixer  els nous detalls que el senyor Mas volia donar a la resta de grups de l’oposició. El prec no va ser ates.

Arriba el dia de la reunió i part dels regidors de l’oposició presents a la trobada van expressar el seu desacord amb el fet que no s’hagués convidat a Nou Horitzó, degut a que el tema plantejat era de gran importància.

Amb tot això volem aprofitar per demanar a l’alcalde Miquel Forns que exposi públicament si el plantejament del senyor Jordi Mas en assumptes com el PPU de la Granja II o l’assumpte de la cooperativa d’habitatges és el mateix de la resta del govern. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans