Infraestructures

Hem demanat bancs a l'andana de l'estació del Vendrell

Xarxa Vendrellenca 22-11-2018 10:51 Lectures 524
Estació del Vendrell. Eix

Estació del Vendrell. Eix

Des de que vam demanar bancs i porxos més amplis per l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell, al juliol de 2016 a traves d’una moció que es va aprovar per unanimitat al Ple. L’únic que hem aconseguit és que es fiquin més bancs a l’andana direcció Barcelona, els  quals es van ficar a tot el llarg de l’andana, que al no tenir porxos, quan plou no serveixen per res, donat que si estàs assegut esperant el tren, et mulles i quan deixa de ploure, els bancs son inservibles per que estan tots mullats.

Per aquest motiu, tot i que no hem renunciat a reclamar a Renfe operadora la instal·lació de porxos més amples com a mesura de confort per al usuaris de les Rodalies de l’estació, des de la nostra taula de treball, ens hem dirigit a Rodalies de Catalunya per demanar que es finquin bancs a la petita zona porxada de l’estació a l’andana direcció Barcelona, donat que en aquest punt no hi ha cap banc i els usuaris han d'esperar d’empeus als trens mentre plou.

No obstant volem deixar clar que des de la nostra taula de treball estem treballant a traves d’altres vies, per  aconseguir que Renfe operadora faci les obres necessàries per ampliar els porxos de totes dues andanes a l’estació de Vendrell.        

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans