Infraestructures

Hem demanat bancs a l'andana de l'estació del Vendrell

Xarxa Vendrellenca 22-11-2018 10:51 Lectures 231
Estació del Vendrell. Eix

Estació del Vendrell. Eix

Des de que vam demanar bancs i porxos més amplis per l’estació de Rodalies del nucli urbà de Vendrell, al juliol de 2016 a traves d’una moció que es va aprovar per unanimitat al Ple. L’únic que hem aconseguit és que es fiquin més bancs a l’andana direcció Barcelona, els  quals es van ficar a tot el llarg de l’andana, que al no tenir porxos, quan plou no serveixen per res, donat que si estàs assegut esperant el tren, et mulles i quan deixa de ploure, els bancs son inservibles per que estan tots mullats.

Per aquest motiu, tot i que no hem renunciat a reclamar a Renfe operadora la instal·lació de porxos més amples com a mesura de confort per al usuaris de les Rodalies de l’estació, des de la nostra taula de treball, ens hem dirigit a Rodalies de Catalunya per demanar que es finquin bancs a la petita zona porxada de l’estació a l’andana direcció Barcelona, donat que en aquest punt no hi ha cap banc i els usuaris han d'esperar d’empeus als trens mentre plou.

No obstant volem deixar clar que des de la nostra taula de treball estem treballant a traves d’altres vies, per  aconseguir que Renfe operadora faci les obres necessàries per ampliar els porxos de totes dues andanes a l’estació de Vendrell.        

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No