Al Garraf, el lleure en lluita!

29 de Novembre, Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!

Coordinadora treballadores del Lleure 30-11-2018 11:03 Lectures 637
Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de  Menjadors!. Eix

Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!. Eix

El passat dijous 29 de novembre, un nombrós grup de treballadores del lleure, procedents de diferents escoles amb servei de menjador i extraescolars vam secundar la vaga, una jornada de lluita per denunciar la negociació a porta tancada del IV Conveni del Lleure, entre els sindicats majoritaris i la patronal, per exigir l’aturada del Decret de Menjadors i per teixir una organització de base en el món del lleure a nivell comarcal.

Després de la concentració i la lectura de manifest, una cinquantena de persones hem marxat a fer un passa-escoles informatiu, per explicar a la resta de treballadores de la comarca les nostres reivindicacions i a presentar la nostra organització: La Coordinadora de Treballadores del Lleure del Garraf. El passa-escoles ha arribat a totes les escoles de Vilanova i la Geltrú, Olivella i Ribes i parcialment a Sitges i Cubelles.

La Coordinadora de Treballadores del Lleure al Garraf neix amb la voluntat d’unir forces en un sector on la precarietat i la temporalitat és massa comuna. Un sector carregat d’amenaces com el IV Conveni del Lleure o el Decret de Menjadors.

La Coordinadora te com a objectiu construir una organització de base, assembleària i solidària entre totes les treballadores del lleure al Garraf.

Per tots aquests motius, us convoquem el proper dijous 13 de desembre a les 20:00h a l’Escola Cossetània per celebrar la primera assemblea general de la Coordinadora.

Entre totes, tot!

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans