Al Garraf, el lleure en lluita!

29 de Novembre, Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!

Coordinadora treballadores del Lleure 30-11-2018 11:03 Lectures 390
Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de  Menjadors!. Eix

Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!. Eix

El passat dijous 29 de novembre, un nombrós grup de treballadores del lleure, procedents de diferents escoles amb servei de menjador i extraescolars vam secundar la vaga, una jornada de lluita per denunciar la negociació a porta tancada del IV Conveni del Lleure, entre els sindicats majoritaris i la patronal, per exigir l’aturada del Decret de Menjadors i per teixir una organització de base en el món del lleure a nivell comarcal.

Després de la concentració i la lectura de manifest, una cinquantena de persones hem marxat a fer un passa-escoles informatiu, per explicar a la resta de treballadores de la comarca les nostres reivindicacions i a presentar la nostra organització: La Coordinadora de Treballadores del Lleure del Garraf. El passa-escoles ha arribat a totes les escoles de Vilanova i la Geltrú, Olivella i Ribes i parcialment a Sitges i Cubelles.

La Coordinadora de Treballadores del Lleure al Garraf neix amb la voluntat d’unir forces en un sector on la precarietat i la temporalitat és massa comuna. Un sector carregat d’amenaces com el IV Conveni del Lleure o el Decret de Menjadors.

La Coordinadora te com a objectiu construir una organització de base, assembleària i solidària entre totes les treballadores del lleure al Garraf.

Per tots aquests motius, us convoquem el proper dijous 13 de desembre a les 20:00h a l’Escola Cossetània per celebrar la primera assemblea general de la Coordinadora.

Entre totes, tot!

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No