Eleccions municipals

Un impuls per a Cunit

Jaume Casañas 26-12-2018 10:05 Lectures 1205

Les properes eleccions municipals estan al caure, el 26 de maig del 2019 haurem d’escollir quines són les persones seran les responsables de governar i interactuar amb els cunitencs i cunitenques durant els propers quatre anys.

Cunit no es pot quedar atrapat en el passat. El que queda molt clar és que Cunit ha de mirar al futur, ha de pensar en el seu futur, i aquest serà el gran repte del proper consistori.

El poble ha passat uns anys difícils. Durant aquest anys s’han hagut de corregir els grans i greus errors del passat. Deutes, descontrol i una mala planificació del que havia de ser Cunit. Els cunitencs i cunitenques hem fet un esforç per superar les dificultats i s’han posat les bases per plantejar com volem que sigui el futur de Cunit, un Cunit per les persones.

Estem en condicions de plantejar i aconseguir els reptes de futur que ens proposem tots i totes. Toca donar un impuls al nostre estimat poble. Un impuls que permeti a tots i totes, els cunitencs i cunitenques, guanyar-se un futur millor al nostre municipi.

Un futur que s’ha de fer, s’ha de pensar i s’ha de materialitzar tenint en compte als cunitencs i cunitenques d’avui, però sobretot, sense oblidar-nos  dels cunitencs i cunitenques que vindran, aquest és el gran valor afegit de la política, tenir visió i sensibilitat pel futur.

Hem de fer a Cunit, tot el que no hem pogut fer aquest anys, tot el que hem deixat de fer, condemnats pels greus errors del passat, però que haguéssim volgut fer. Aquest és el gran repte que tenim per davant.

Un Cunit nou, amb una nova planificació, amb un nou model de poble que faci de Cunit un poble viu, un poble amb futur.

Un poble on les entitats, el comerç, les famílies, els joves, la gent gran, els nouvinguts, els esportistes, els amants del paisatge, de la platja, de la muntanya, en definitiva, que la gent que fa que Cunit sigui Cunit, es sentin orgullosos del poble que s’estimen.

I per això cal sumar, sumar en propostes positives per Cunit, posar Cunit i el seu futur per davant de qualsevol interès partidista o personalista.

No deixis que Cunit es quedi atrapat en el seu passat, dona-li un impuls, un impuls pensant en el seu futur.


Jaume Casañas
@jaumecasanas

Erdkunde

Jaume Casañas

Jaume Casañas

Geografies de Cunit, del Penedès i de la Mediterrània

http://jaumecasanas.cat/

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No