Política municipal

Què passa a la Bisbal?

ERC La Bisbal 30-12-2018 12:46 Lectures 663
El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès . Eix

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès . Eix

El passat dimecres 19 de desembre, l’actual equip de govern va convocar un ple pel dia 24 a les 13:00  amb dos punts a l’ordre del dia.  Resulta curiós que convoqui un ple per aquest dia tant assenyalat dins de les festes nadalenques per estar en família quan el dilluns de la  mateixa setmana vàrem tenir el ple ordinari.  
 
El primer punt va ser aprovat per majoria, i el segon punt eren el PRESUPOSTOS 2019, aquí la nostre explicació ja que com sempre les coses per part del ajuntament manipula la informació a la seva conveniència. La Sra. Alcaldessa al seu blog ens acusa l’equip de ERC de votar en contra de ells i vol fer entendre al poble que a partir de ara si no es poden fer inversions, es degut a que nosaltres vàrem votar en  contra d’aquests pressupostos.
 
Esquerra Republicana de La Bisbal (ERC La Bisbal), considera les següents puntualitzacions:
 
1º  ERC  creu que cinc dies per decidir tots un pressupostos municipals per l’any 2019  són una cossa massa seria com per no poder estudiar-ho a fons. Segons el nostre punt de vista, vàrem veure moltes partides innecessàries i unes altres que per poder-les dur a terme es necessitaria més partida econòmica,  es per tant que li vàrem demanar a la senyora Ferré que deixéssim  els pressupostos sobre la taula per poder-nos asseure passat festes i poder arribar a un consens pel benefici de tot el poble. El PdeCat assegura que així tampoc ho aprovaríem ja que en els darrers anys tampoc es van votar a favor els pressupostos per part de ERC. El motiu era el mateix com anem repetint  durant els 3 darrers  anys.  La senyora alcaldessa,  abans en majoria,  feia el que volia independentment de la nostra opinió,  encara que nosaltres ens mantenim sempre en el mateix, els pressupostos tenen que ser pel benefici de  tot el poble i no en benefici d’una minoria. Però  senyors...  perquè volen mentir tant a tots els bisbalencs? Afortunadament, les coses aquest any han canviat i l’equip de  govern del PdeCat ja no té majoria, simplement està al govern per l’acord a principi de la legislatura, però els recordem que la senyora Ferré sempre que ha estat alcaldessa mai ha estat per ser la agrupació més votada, sinó que sempre ha pujat a govern de manera contra natura.
 
2º Recordar a tots el bisbalencs i bisbalenques, que en gairebé els 4 anys de mandat, no s’ha fet res de res de tot lo que portaven al seu  programa electoral. Mes aviat han destruït el que nosaltres havíem fet durant els anys que estàvem al govern. Això es diu RÀBIA i PREPOTÈNCIA. Fa dos anys que el PdeCat dona voltes al projecte del poliesportiu, tenint partida pressupostària per poder fer les obres, amb un projecte acceptat i a la voluntat del poble i amb una subvenció per part de la Diputació de Tarragona aprovada. El mateix ha passat amb el CENTRE DE DIA, que després de cobrar una subvenció per poder-lo tirar endavant i havent fet públic en un Ple que ja estava tot correcte per poder-lo obrir, tant sols faltava un informe de bombers, que en pocs dies estaria enllestit de cop i volta no es pot obrir i ara es transforma en una mena d’híbrid de centre cívic, que a més de tenir el pressupost aprovat, per Junta de Govern de més de 45.000 euros
anuals, la gent que faci us d’aquesta instal·lació municipal encara haurà de pagar! D’això nosaltres en diem tenir MOLT POCA VERGONYA! Això només ha estat un tastet de totes les coses que estant malfaent aquesta gent del PdeCat al govern de la Bisbal del Penedès, però ja us anirem informant en els darrers dies, perquè de coses per explicar en tenim moltes, i totes certes, mai inventades com estan acostumats a fer ells.
 
3º Li volem fer una petició senyora alcaldessa. No tracti de “tontos” als bisbalenc i bisbalenques advertint-los de que siguin assenyats alhora de votar a les properes municipals. Vostè sap igual que nosaltres que això és fer campanya encoberta demanant el vot, i li recordem que la campanya electoral comença el proper 9 de Maig a les  00:00. Potser el que hauria de fer a aquestes alçades no és demanar el vot  i fer campanya com fa ja mesos que està fent, que aprofitant la ben entesa, li recordem que no es poden utilitzar recursos municipals en benefici electoralista. El que hauria de fer es mirar-se les espatlles i veure tot el que no ha fet i hauria de haver fet pel benefici de La Bisbal del Penedès.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans