Serveis funeraris

Comunicat d'Àltima amb motiu del ple del dia 22 de gener a Vilafranca del Penedès

Àltima actua segons el protocol acordat amb el Síndic de Greuges de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca

Àltima Serveis Funeraris 30-01-2019 10:43 Lectures 1030

Arran de les declaracions de la regidora d’ERC en el ple de l’Ajuntament del dimarts, dia 22 de gener, en què anunciava que Àltima no ofereix el servei bàsic funerari de preu tancat, des de l’empresa funerària volem manifestar que aquesta informació és rotundament falsa i demostrable.

Des del passat 16 de novembre, i amb la voluntat de fer un pas més en l’exercici de transparència que fa anys s’està duent a terme, Àltima actua segons el protocol acordat amb el Síndic de Greuges de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca amb el qual es determina que, a part d’informar de totes les tarifes durant l’atenció a les famílies, es lliura una còpia impresa de les mateixes on, per descomptat, s’hi reflecteix el paquet bàsic tancat.

Per fer un seguiment d’aquest protocol, obert i transparent, les famílies signen un document conforme han estat informades degudament de totes les opcions de servei que ofereix actualment Àltima a la ciutat de Vilafranca.

Des de l’aplicació d’aquest protocol, l’empresa funerària ha realitzat 135 serveis i tots ells, sense excepció, poden confirmar que han rebut tota la informació relativa a preus.

Altres actuacions respecte a la informació de les tarifes

Àltima sempre ha tingut a disposició de tothom els preus detallats dels seus serveis que s’han pogut consultar tant a les dependències del Tanatori del Penedès com a la web www.altima-sfi.com. A més, des de 2017, la contractació dels serveis que s’atenen es fa a través de l’Assessora, una eina que possibilita la tramitació i contractació de forma directa a les famílies, ja que permet veure en tot moment els serveis i productes que s’ofereixen, el seu import i el total de la despesa funerària que s’actualitza a mesura que es van seleccionant productes.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament