Irregularitats

Sobre el procés de selecció de la policia local de Calafell

Els regidors del PDECAT a l’Ajuntament de Calafell han demanat explicacions públiques a l’equip de Govern , encapçalat pel PSC, arran de les pressumptes irregularitats envers la convocatòria d’unes places per al cos

PDeCat 13-03-2019 23:03 Lectures 1138

Els regidors del PDECAT a l’Ajuntament de Calafell han demanat explicacions públiques a l’equip de Govern , encapçalat pel PSC, arran de les pressumptes irregularitats envers la convocatòria d’unes places per al cos de la policia local. La portaveu del grup, Sandra Suàrez, ha asseverat que “hem demanat explicacions, hem sol·licitat la realització d’una comissió informativa urgent per tractar la qüestió, però la resposta de l’equip de Govern és silenci i enuig. S’enfaden cada vegada que els hi preguntem per aquest fet”.

Aquest ocultisme que s’està exercint des del Govern, “ens preocupa, -diu Suàrez-, ja que podrien explicar-nos què ha succeït i, si les coses s’han fet bé, doncs no caldria fer res més que esperar la decisió del jutge. Però, en aquest cas, se’ns amaga la informació pública, tot i que la demanem de forma incessant”. Els regidors del PDECAT han demanat que, de forma oficial, se’ls informi sobre què ha succeït, qui està implicat i tot allò que se sap en relació a aquest cas.

De la seva banda, el regidor Paco Clavero, ha asseverat que “ens mereixiem una explicació. No és normal que, a més dels policies que van accedir a les places, el jutge hagi citat, també com a investigat, el cap dels serveis operatius de la policia local. Estem parlant del cap de la policia! Algú ens hauria de dir què està succeint”. Clavero ha afegit que “estan citats a declarar dos guàrdies que suspenen un reconeixement mèdic i que, a l’endemà, són aptes , però, també està citat un altre agent, que no té res a veure ni amb aquesta oposició, ni amb aquest municipi, i que sembla ser que també està investigat en aquesta causa. I, sobre això no, mereixem cap informació oficial? Què ens oculten? 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans