Eleccions municipals

Com ha estat la tònica de tota la legislatura, ApO menteix

Alternativa per Olèrdola va presentar una llista que no complia amb el criteri de paritat entre homes i dones que s’ha de respectar per llei

ERC Olèrdola 08-05-2019 13:04 Lectures 1222

Alternativa per Olèrdola va presentar una llista que no complia amb el criteri de paritat entre homes i dones que s’ha de respectar per llei i incomprensiblement la Junta Electoral de Zona els va aprovar.  

ERC és un partit compromès amb la igualtat de homes i dones que no pot permetre aquestes irregularitats. Per això, els serveis jurídics d’ERC van interposar un recurs no contra ApO, sinó contra la decisió de la Junta Electoral de Zona. Com a resultat d’aquest recurs, un jutge ha obligat a ApO a modificar la seva llista, donant la raó al recurs presentat per ERC. De fet, era justament això el que ERC pretenia amb el seu recurs.

Això és tot el que ha passat. Ara ApO pretén tapar la seva incompetència acusant-nos de poc democràtics. Potser són ells que haurien d’explicar per què pensen que la igualtat entre homes i dones és un tema menor que no cal respectar. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans