Música

Suu estrena tema al Vendrell

Martina Costarelli Anton 15-05-2019 15:32 Lectures 897
Suu estrena tema al Vendrell. Eix

Suu estrena tema al Vendrell. Eix

El passat dissabte 4 de maig, començava  a les onze i quaranta cinc de la nit el concert de la cantant Suu amb la cançó "Súbete", que va aconseguir que  tot el públic cantés i ballés només començar, gràcies al “bon rotllo” que transmeten ella i els seus companys quan pugen a l’escenari i toquen. Les següents cançons van ser, com la primera, les del seu primer àlbum “Natural”. També va cantar un parell de peces de dos grups que li agraden molt: Fito y Fitipaldis, i Extremo Duro.

Cap la meitat del concert, la Suu ens va delectar a totes amb l’estrena d’una cançó acompanyada només amb la seva guitarra acústica. Parlava de l'amor; particularment del que sentia per un noi del que va estar molt enamorada. En cap àlbum ni tampoc en cap plataforma musical s’havia pogut sentir abans el que Suu oferí en directe. Tot i així, va aconseguir fer cantar, ballar i gaudir a totes les que hi érem al concert.

Per acabar la vetllada, Suu va oferir la seva interpretació de “Reinas”, també del fins ara seu únic àlbum, que s’ha convertit en un crit de guerra a les manifestacions feministes. La cançó diu, exactament, “Echemos al rey y seamos reinas", referint-se als estereotips de gènere que, malauradament, encara existeixen a la nostra societat. A més d’aquesta famosa frase, que forma part de la tornada de la cançó, el tema fa un repàs de diversos estereotips. L’autora deixa ben clar que està farta de què al segle XXI encara haguem de viure amb el que comporten els prejudicis socials que arraconen la dona. La nit va ser reivindicativa, divertida i apassionant, perquè la Suu és una noia que, a més de transmetre molt bones vibracions, fa viure tot allò que sent quan porta a un concert allò que escriu per a cantar. Vendrell en va gaudir.

Suu estrena tema al Vendrell Suu estrena tema al Vendrell

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament