Eleccions municipals

Jaume Carol es presenta per 5ena vegada com a candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals d'Olivella

Junts per Olivella 23-05-2019 11:22 Lectures 647
Junts per Olivella. Eix

Junts per Olivella. Eix

En aquesta ocasió amb Junts per Olivella. Ho fa de la mà d'un equip renovat, format per veïns i veïnes del municipi, implicats amb els diferents moviments del mateix i molt complet a nivell professional.

Aquest equip s'ha cohesionat per tal de fer un programa que recull totes les necessitats que presenta Olivella, fent propostes que puguin beneficiar a tots els veïns. Aquest programa està publicat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot consultar al web www.juntsperolivella.wordpress.com.

Els passats diumenges, 12 i 19 de Maig, el Jaume i el seu equip van portar a terme uns actes on van presentar algunes de les propostes del seu programa i van compartir amb els veïns assistents els dubtes i les inquietuds que aquests poguessin presentar, fent també un repàs de les accions realitzades durant aquests últims quatre anys al capdavant de l'equip de govern.

Aquest divendres 24 de maig a partir de les 17:00 hores, tot l'equip de Junts per Olivella, té una nova ocasió per compartir amb els veïns el fi de campanya, oferint al seu local un taller de pintacares i berenar pels nens, i acabant amb un sopar i música en viu a la Plaça Catalunya

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré