Eleccions municipals

Jaume Carol es presenta per 5ena vegada com a candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals d'Olivella

Junts per Olivella 23-05-2019 11:22 Lectures 935
Junts per Olivella. Eix

Junts per Olivella. Eix

En aquesta ocasió amb Junts per Olivella. Ho fa de la mà d'un equip renovat, format per veïns i veïnes del municipi, implicats amb els diferents moviments del mateix i molt complet a nivell professional.

Aquest equip s'ha cohesionat per tal de fer un programa que recull totes les necessitats que presenta Olivella, fent propostes que puguin beneficiar a tots els veïns. Aquest programa està publicat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot consultar al web www.juntsperolivella.wordpress.com.

Els passats diumenges, 12 i 19 de Maig, el Jaume i el seu equip van portar a terme uns actes on van presentar algunes de les propostes del seu programa i van compartir amb els veïns assistents els dubtes i les inquietuds que aquests poguessin presentar, fent també un repàs de les accions realitzades durant aquests últims quatre anys al capdavant de l'equip de govern.

Aquest divendres 24 de maig a partir de les 17:00 hores, tot l'equip de Junts per Olivella, té una nova ocasió per compartir amb els veïns el fi de campanya, oferint al seu local un taller de pintacares i berenar pels nens, i acabant amb un sopar i música en viu a la Plaça Catalunya

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres