Eleccions municipals

El PSC és l'únic partit que pot garantir un govern per a tothom

L’augment del 32% dels vots i d’un regidor del PSC avala la feina realitzada en aquests darrers anys, i consolida l’aposta per un projecte polític que pensi solament en Sant Sadurní i en els problemes reals de la ciutadania

PSC Sant Sadurní 28-05-2019 14:04 Lectures 1518
Els nous regidosr del grup municipal del PSC de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Els nous regidosr del grup municipal del PSC de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Els bons resultats obtinguts pel Partit dels Socialistes de Catalunya a Sant Sadurní d’Anoia avalen la tasca realitzada en els darrers anys, centrada únicament en Sant Sadurní i en els problemes reals dels ciutadans/es de la vila.

En aquest darrer mandat, el PSC ha estat amb escreix el partit que més propostes i iniciatives polítiques ha presentat en els Plens Municipals per millorar Sant Sadurní i la vida dels veïns i veïnes. Aquesta aposta clara per fer política municipal i tornar a presentar un programa que posa Sant Sadurní d’Anoia en el centre de la seva actuació, ha estat ben rebuda per part dels sadurninencs/ques.

Davant del vet i l’assenyalament que altres partits polítics de la població han volgut aplicar al PSC en aquest període de campanya, la ciutadania ha respost amb un augment de la seva confiança cap a les polítiques socialistes, que prioritzen la vila i reforcen la convivència.

Susanna Mérida (alcaldable del PSC):El PSC de Sant Sadurní volem agrair de tot cor la confiança que els ciutadans/es ens han fet en aquestes eleccions municipals i que ens donen molta més força per continuar treballant per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. El PSC no vetem a ningú, tot al contrari, treballem per construir societats integradores, respectuoses i tolerants. L’única condició que posem és treballar per un Sant Sadurní per a tothom, que prioritzi tres eixos per a nosaltres imprescindibles: més neteja i inversions en equipaments i espai públic; diversificar el model econòmic; i prioritzar polítiques que apostin per fer de Sant Sadurní una vila més social, més educativa i culturalment més plural”.

Davant del perill que es consolidi a la vila de forma definitiva una política de blocs, que deteriori la convivència i deixi fora de l’acció de govern a un percentatge important dels ciutadans/es de la vila, el PSC és l’únic partit que en aquests moments pot garantir que es trenquin aquestes dinàmiques i es governi per a tothom, prioritzant el progrés de Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest és el mandat de les urnes, que el PSC defensarem en aquesta nova etapa política. Convidem a tots els partits a fer una reflexió serena sobre els resultats i tornar a posar a Sant Sadurní en el centre de les nostres prioritats i acció.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No