Eleccions municipals

Comunicat dels Comuns Verds de Sitges

Comuns Verds de Sitges 12-06-2019 21:16 Lectures 1011

Ahir dimarts a la tarda, reunits i reunides en Assemblea interna, els i les  membres de Comuns Verds vam fer valoració de totes les converses mantingudes amb les diferents forces polítiques de Sitges de cara a una possible participació en un acord de Govern.

Després de debatre i posar damunt la taula les diferents propostes, Comuns Verds de Sitges vol informar que, pel moment, no es sumarà  a l’acord anunciat ahir mateix per Esquerra Republicana i Sitges Grup Independent, al qual és possible que també s’acabi incorporant Guanyem Sitges abans del Ple d’Investidura del pròxim dissabte.

Volem agrair el treball i la predisposició de les diferents forces que s’han reunit amb nosaltres aquests darrers dies. Posem en valor la  possible formació d’un govern progressista, municipalista, que possiblement tindrà en comú molts punts amb el nostre programa una vegada confirmada la coalició. Per aquesta raó, donat que dissabte existeix la possibilitat que per  primera vegada una dona ocupi  l’Alcaldia a Sitges i es formi un govern d’esquerres, el nostre vot serà favorable a la investidura.

Creiem en el compromís i coherència, per això volem estendre la nostra mà al Govern que es configuri per arribar a acords que siguin bons per Sitges. També desitgem que la feina de la resta de partits de l’oposició sigui exitosa a partir de dissabte, ja que Sitges necessita solucions urgents als problemes que ha de resoldre, i, entre totes i tots serà més fàcil trobar-les.

Per la nostra part, l’equip de Comuns Verds de Sitges, mitjançant Carme Gasulla, vol participar activament en la solució d’aquests problemes, treballant de moment des de l’oposició; una oposició constructiva però  ferma. Deixant la porta oberta per arribar en el futur a  acords valents que  facin de Sitges un lloc ecològicament sostenible, democràtic, feminista, tolerant, viu, al servei de veïns i veïnes, que assumeixi la gestió directa dels serveis municipals, un Sitges divers, net i verd, que atengui les necessitats de les persones.

En definitiva, treballarem intensament i sense descans per fer créixer aquestes llavors que el passat 26 de Maig van plantar les persones que van confiar en nosaltres.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No